Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Produkt był dobrze zapakowany i dotarł w idealnym stanie. Jakość budowy jest premium - z domieszką aluminium. Stacja dokująca dobrze działa z moim MacBook (model Intel). To bardzo wygodne, aby podłączyć laptopa jednym kablem USB C i być w stanie podłączyć wiele urządzeń i monitorów USB do stacji dokującej. Nie próbowałem SSD, ale to dobra cecha. Pakiet zawiera śrubokręt, dzięki czemu można go łatwo otworzyć. Jeśli chcesz naładować laptopa za pośrednictwem stacji dokującej, ważne jest, aby ładowarka laptopa była podłączona do portu 100W USB C (patrz rysunek poniżej). Drugi port USB C jest podłączony do laptopa, aby przenieść moc z portu 100W USB C oraz wyjścia wideo/audio i dostępu do hubu USB. [TYLKO DLA UŻYTKOWNIKÓW MacBook] Podczas podłączania monitora do stacji dokującej, wydaje się, że nie ma wyjścia wideo. Jednak HDMI działa w porządku. Jest to najprawdopodobniej problem zgodności MacBook. Działa dobrze na Windowsie. To nie jest dla mnie wielka sprawa, ponieważ muszę użyć 144Hz, a port i tak maksymalnie tylko 60Hz. Ogólnie rzecz biorąc, jestem całkiem zadowolony z tego produktu i szczerze go polecam.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Zamówiony na 11/3 wysłany 12 i dotarł do Włoch 23/3. Cóż mogę powiedzieć... Doskonała wysyłka. Pakowane bardzo dobrze, jak widać na zdjęciach, wiedząc, że będzie to z chińską wtyczką, wyposażyłem się w adapter z góry. Od razu spróbowałem i wszystko działa idealnie. Ethernet, usb, hdmi (w pełni funkcjonujący z PRO MacBook 2019). Monitor wtórny natychmiast rozpoznany i bez żadnych problemów z kolorami. Mam nadzieję, że tak będzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Stacja dokująca USB-C 1,14 w 1 Zamienić laptopa w potężne stanowisko pracy. NGFF SATA 3.0 M.2 Obudowa SSD: do 5 Gbp wskaźnik transferu, co umożliwia maksymalnie 2 TB. Tryb zasilania podwójnego: port DC: stacja ładowania dokująca / USB-C PD3.0: ładuje laptop do 87W. 4.3.5 mm Stereo Audio: Podłącz do urządzenia audio, aby cieszyć się jakością dźwięku Hi-Fi. Uwaga, mamy wtyczkę wielkości USA. Kup adapter z USA – wielkość UE Profesjonalny produkt wysokiej jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Podobała mi się korzyść kosztowa, szukałam doku, a te w Dell były dość drogie w użyciu z moim xps13. Jedynym punktem uwagi była wada w plastiku, który pasuje do SSD, a mój tam nie pasuje, na zdjęciu reklamowym wskazywał, że będzie pasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    27/05/2021

    It is a good and very complete DockStation. It is solid and strong, it allows to have a m2SATA SSD NGFF for storage and it has many types of peripherals, I like it and it works very well for the moment Highlight that it is active and only works if the power supply that it brings is connected to it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Nieskazitelne opakowanie, a to wygląda jak solidny sprzęt informatyczny. Muszę jeszcze to przetestować i nie jest to z 2 pin wtyczką, którą wiedziałem przed zakupem, więc muszę teraz znaleźć adapter do zastosowań brytyjskich. Jeszcze raz dzięki Banggood za wspaniałą usługę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Nie próbował jeszcze, ale jego świetna jakość konstrukcji! Bardzo dobrze. Jak na razie bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Łączy się szybko i działa idealnie. Solidna konstrukcja. Niestety, nie osiągnęła prędkości pioruna 3.1, a jedynie 5Mbs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Jak na razie dobrze! Wysoka jakość i łączność. Mój laptop do gier potrzebuje więcej soku, więc nie mogę go naładować przez USB C. Naprawdę zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Produkt jest bardzo ładny i z możliwością dostępu do wielu gniazd zewnętrznych. Niestety dotarł z dostawami energii bez europejskiego ataku. (patrz zdjęcie)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 761
    • Ft5 035
    • Ft10 074
    • Ft6 715
    • Ft15 112
    • Ft12 089
    • Ft9 677
    • Ft7 723
    • Ft3 692
    • Ft14 104
    • Ft13 433
    • Ft4 577
    • Ft7 387
    • Ft36 640
    • Ft7 631
    • Ft28 701
    • Ft21 372
    • Ft5 640