Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4023)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(4023)
    • 5 Star(3919)
    • 4 Star(95)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Sprawdziłem programy kart pamięci i na żywo. Prędkość w programach 92 - 98 MB/s odczytu i 29 - 74 MB/s na zapis. Na żywo pokazy arkuszy wiatrowych przy czytaniu ok. 90 -95 na odczyt i ok. 20 ze stałymi pikami do 50-70 przy nagrywaniu (nie przegrzewać karty). W rzeczywistości mapa jest świetna do każdego zadania poza strzelaniem z 4k 60fps. Jeśli masz zbyt wymagający aparat z dużą szybkością, to 4k 60fps może po prostu nie zacząć. Chociaż nie miałem jeszcze problemów z robieniem testów na PC! Dla pieniędzy i to kosztuje w momencie zamawiania 32$ to tylko bomba! Adapter do prędkości SD nie przecina.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przyjechał bardzo szybko 14 dni roboczych, dobrze zapakowany. Odnosząc się do produktu, doskonałej jakości i spełniał swoje zadanie (sjcam) w 4K nagrywając 8 godzin. Polecam....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Dostarczony produkt pasuje do prezentowanego na stronie, co pokazuje zaangażowanie w klienta. Ocenię produkt, jednak, jak na sprzedaż i dostawę, należy pogratulować! Zajęło mi to miesiąc i tydzień. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dobry pakiet i działa idealnie. Materiał jest odblaskowy i wygląda bardzo ładnie. Nie testowałem prędkości, ale kupiłem go do przełącznika Nintendo i działa bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Oryginalna karta pamięci Blitzwolf. Zgodnie z oczekiwaniami tej marki, ma bardzo dobrą reakcję i szybkość nagrywania. Tylko brazylijska poczta pozostała do życzenia w czasie dostawy, ze względu na strajk. Ale przynajmniej jest wolne od cła. Jeśli mamy przeanalizować wartość i pamięć karty, to zdecydowanie jest to duży koszt-korzyść.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Haven't checked capacity, it says 235,5GiB which is around 256GB. I ran a benchmark, and it is really a U3/V30 class card with a sequential writing speed of 40MB/wri price was extremely cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Oryginalna karta SD Blitzwolf. Naprawdę 128 GB Rom. Jedna z najlepszych kart SD w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Mam wersję 128 GB o pojemności 125 GB. Najpierw użyłem go w moim zeszycie z adapterem sd i pokazał prędkość zapisu około 20 - 25 MB/s, czyli maksymalna prędkość zapisu karty sd mojego Acer (wg notebookchkeck.net). Teraz używam go w telefonie i szybkość transferu z wewnętrznego przechowywania do tej „zewnętrznej" mikro karty wynosi około 30 - 60 MB / s. Najbardziej polecane w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Działa idealnie, aż do teraz. Mam 32 GB. Uwaga: Nie zapłaciłem żadnej opłaty i mieszkam w kraju północnym, trwało to około 17 dni od momentu, gdy został opublikowany w Chinach (To pq w pierwszej próbie nie znaleźli mojego domu). Opublikowany 04/08 i dotarł 21/08 (tak w tygodniu rozpoczęcia strajku)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    I Kupiłem 256 SDCard, więc mogę mieć dużą szybkość w pisaniu/czytaniu... Pierwsze wrażenie jest dobre, jest podobne do innych kart SD... Jeszcze tego nie przetestowałem, ale przejrzę to później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53,469
    • Ft17,717
    • Ft5,593
    • Ft9,324
    • Ft2,329
    • Ft1,924
    • Ft2,664
    • Ft55,957
    • Ft2,608
    • Ft2,484
    • Ft2,195
    • Ft2,182
    • Ft2,674
    • Ft9,199
    • Ft4,785
    • Ft1,893
    • Ft3,417
    • Ft2,173