Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4538)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(4538)
    • 5 Star(4408)
    • 4 Star(106)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Sprawdziłem programy kart pamięci i na żywo. Prędkość w programach 92 - 98 MB/s odczytu i 29 - 74 MB/s na zapis. Na żywo pokazy arkuszy wiatrowych przy czytaniu ok. 90 -95 na odczyt i ok. 20 ze stałymi pikami do 50-70 przy nagrywaniu (nie przegrzewać karty). W rzeczywistości mapa jest świetna do każdego zadania poza strzelaniem z 4k 60fps. Jeśli masz zbyt wymagający aparat z dużą szybkością, to 4k 60fps może po prostu nie zacząć. Chociaż nie miałem jeszcze problemów z robieniem testów na PC! Dla pieniędzy i to kosztuje w momencie zamawiania 32$ to tylko bomba! Adapter do prędkości SD nie przecina.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    Good memory card. Let's see how long he lives.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Nieźle, chociaż prędkość jest rysą na granicach, czasami czuję małą czkawkę prędkości podczas ciągłego pisania, co może spowodować problemy z bardziej mięśniowym wideo 4K - trzeba będzie wykonać dokładniejsze testy wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2019

    Great, and cheap product. I'm using the 64GB version with a 3.0 usb adapter, and the write speed is between 30-40MB/s which is decent, for the price. No problem at all, after 2 months of use, no data loss, no corrupted files, recommend. Arrived in 20 days to Romania. Recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    Chegou em perfeito estado. O rastreio não funcionou no Muambator, parece que não é de ponto a ponto, mas chegou normalmente.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Card tested with USB3 card reader + Win10 64bit. + SpeedOut v0.5 The result is good. (You can find more details in the attached picture) Reading Speed: 82 MB/s Writing Speed: 54 MB/s H2TestW result is fine, so all the capacity are available. Big Pros the SD Card Adapter

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dobry pakiet i działa idealnie. Materiał jest odblaskowy i wygląda bardzo ładnie. Nie testowałem prędkości, ale kupiłem go do przełącznika Nintendo i działa bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Dostawa w 18 dni. Karta ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Wygrałem Snatch Draw, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Very good product from Blitzwolf. Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.79
    • US$5.99
    • US$19.24
    • US$13.79
    • US$12.64
    • US$12.64
    • US$12.04
    • US$8.99
    • US$10.34
    • US$38.99
    • US$7.99
    • US$11.49
    • US$12.99
    • US$14.64
    • US$22.24
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$15.99