Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4154)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(4154)
    • 5 Star(4044)
    • 4 Star(97)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Sprawdziłem programy kart pamięci i na żywo. Prędkość w programach 92 - 98 MB/s odczytu i 29 - 74 MB/s na zapis. Na żywo pokazy arkuszy wiatrowych przy czytaniu ok. 90 -95 na odczyt i ok. 20 ze stałymi pikami do 50-70 przy nagrywaniu (nie przegrzewać karty). W rzeczywistości mapa jest świetna do każdego zadania poza strzelaniem z 4k 60fps. Jeśli masz zbyt wymagający aparat z dużą szybkością, to 4k 60fps może po prostu nie zacząć. Chociaż nie miałem jeszcze problemów z robieniem testów na PC! Dla pieniędzy i to kosztuje w momencie zamawiania 32$ to tylko bomba! Adapter do prędkości SD nie przecina.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przyjechał bardzo szybko 14 dni roboczych, dobrze zapakowany. Odnosząc się do produktu, doskonałej jakości i spełniał swoje zadanie (sjcam) w 4K nagrywając 8 godzin. Polecam....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dobry pakiet i działa idealnie. Materiał jest odblaskowy i wygląda bardzo ładnie. Nie testowałem prędkości, ale kupiłem go do przełącznika Nintendo i działa bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Zamówione 28 lipca, a otrzymane 8 września, dotarcie do Piura Peru zajęło 42 dni. Dobrze zapakowane i dotarły bez uszkodzeń; dobra cena za jego pojemność (28 USD).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Kupiłem 256Gb i działa idealnie. Używam go na mojej psvita i dobrze się z tym bawię. Teraz mam dużo miejsca na moim przenośnym PlayStation. Super polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DanVIP4
    SK
    14/09/2021

    Czas zakupów z BG Express 12 dni do Europy.Prawda z pudełka jest to 235gb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Działa idealnie, ja i moja rodzina czujemy się bezpieczniej z powodu tej małej rzeczy. Dobra jakość i nic złego do tej pory... Bardzo szczesliwym..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Haven't checked capacity, it says 235,5GiB which is around 256GB. I ran a benchmark, and it is really a U3/V30 class card with a sequential writing speed of 40MB/wri price was extremely cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BRas77
    LT
    01/04/2021

    Oryginalna karta SD Blitzwolf. Naprawdę 128 GB Rom. Jedna z najlepszych kart SD w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Mam wersję 128 GB o pojemności 125 GB. Najpierw użyłem go w moim zeszycie z adapterem sd i pokazał prędkość zapisu około 20 - 25 MB/s, czyli maksymalna prędkość zapisu karty sd mojego Acer (wg notebookchkeck.net). Teraz używam go w telefonie i szybkość transferu z wewnętrznego przechowywania do tej „zewnętrznej" mikro karty wynosi około 30 - 60 MB / s. Najbardziej polecane w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 964
    • Ft3 860
    • Ft40 442
    • Ft2 113
    • Ft6 696
    • Ft4 935
    • Ft3 524
    • Ft3 524
    • Ft3 875
    • Ft1 829
    • Ft4 229
    • Ft13 045
    • Ft4 577
    • Ft3 875
    • Ft6 715
    • Ft2 409
    • Ft3 661
    • Ft58 015