Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    15 dni w moim domu znalazłem go bardzo szybko dostarczyć, kablówkę i wspaniałe ameii.. 😍😍😍😍 Super polecam doskonałą pracę z Banggood, jak wszystko zawsze szło dobrze! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😍🥰😍🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Już trzeci raz kupuję kable Blitzwolf i mam je wszędzie we wszystkich moich ładowarkach, w biurze, w domu i w samochodzie. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Świetna jakość, szybkie ładowanie. Ładny, błyszczący, czerwony kabel pleciony. Długa na 6 stóp. Wszystko jest dokładnie tak, jak to opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wspaniała kablówka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Jakość jest wysoka, elastyczna, przybyła szybko, bezwonna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Ok. Działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Produkt przybył zgodnie z zapłatą. Korzystając z produktu, jak ten typ i jestem w stanie powiedzieć, że produkt działa idealnie. Czuję się jak dobry produkt w moich rękach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Doskonały kabel z szybkim transferem danych i możliwością jego szybkiego ładowania.Kabel materiałowy nie pozwala na wiązanie lub uszkodzenie, w przeciwieństwie do klasycznych gumowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Kabel jest wytrzymały i wspiera szybkie ładowanie. Byłem bardzo zadowolony z jakości kabla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Próbowałem anulować ten, bo kupiłem inny od BG. Jest to dobra jakość, którą postanowiłeś zachować i oddać jako prezent świąteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 851
    • Ft3 980
    • Ft3 183
    • Ft4 976
    • Ft2 652
    • Ft2 320
    • Ft1 988
    • Ft2 652
    • Ft2 297
    • Ft5 308