Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(615)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(615)
    • 5 Star(594)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Παρήγγειλα το συγκεκριμένο προϊόν από Κίνα στις. 5/04 κ ήρθε στις 14/04 παρά πολύ γρήγορα , Μια χαρά όλα καλά ευχαριστώ πολύ Banggood !!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Łatwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    excellent quality , there was no tracking update but I recieved it in 24 days . that's the earliest product I ever got from china . product looks premium and I recommend it .blitz wolf please ship more products to India

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Nigdy nie jestem rozczarowany produktami Blitzwolfa, i nie byłoby inaczej z tym męskim kablem z danymi typu C do męskiego C!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Doskonały produkt działa doskonale, polecam sklep przybył z 34 dni tutaj w Manaus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Dobrej jakości kabel, który robi to, co obiecuje: prąd ładowania dochodzi do 3A. Działa również z szybkim ładowaniem w 18W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bardzo dobra, wysoka jakość dźwięku, głównie w trybie normalnym, poważny i ostry bardzo wyrównany, uderza w jbl Xtreme dobrze dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Bardzo dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładny kabel typu c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Im szczęśliwy był dokładnie taki, jak opisano złącze typu C w przyzwoitej długości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,443
    • Ft2,795
    • Ft1,862
    • Ft6,526
    • Ft3,759
    • Ft7,520
    • Ft6,494
    • Ft5,469
    • Ft7,862
    • Ft3,417
    • Ft5,469
    • Ft3,106
    • Ft3,759
    • Ft2,733
    • Ft3,075
    • Ft1,862
    • Ft2,484
    • Ft2,733