Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(634)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(634)
    • 5 Star(612)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Παρήγγειλα το συγκεκριμένο προϊόν από Κίνα στις. 5/04 κ ήρθε στις 14/04 παρά πολύ γρήγορα , Μια χαρά όλα καλά ευχαριστώ πολύ Banggood !!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    excellent quality , there was no tracking update but I recieved it in 24 days . that's the earliest product I ever got from china . product looks premium and I recommend it .blitz wolf please ship more products to India

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Nigdy nie jestem rozczarowany produktami Blitzwolfa, i nie byłoby inaczej z tym męskim kablem z danymi typu C do męskiego C!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Doskonałe działa dobrze w moim Samsung Galaxy tabulator s6 lite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bardzo dobra, wysoka jakość dźwięku, głównie w trybie normalnym, poważny i ostry bardzo wyrównany, uderza w jbl Xtreme dobrze dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Bardzo dobry materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładny kabel typu c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Im szczęśliwy był dokładnie taki, jak opisano złącze typu C w przyzwoitej długości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Zajęło to kilka miesięcy, ale w końcu tu jest. Wszystko OK, dobra jakość, świetne rzeczy, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Dobra jakość kabla, dziękuję banggood za prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 095
    • Ft2 708
    • Ft3 150
    • Ft4 730
    • Ft5 042
    • Ft5 458
    • Ft4 367
    • Ft3 150
    • Ft2 182
    • Ft3 623
    • Ft2 910
    • Ft3 465
    • Ft5 458
    • Ft4 001
    • Ft3 639
    • Ft7 280
    • Ft5 042
    • Ft4 411