Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2507)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2507)
    • 5 Star(2421)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Nie wygląda to źle jak na cenę, chociaż plastik jest dość sztywny. Myślę, że kable bazowe są nieco lepsze. Mam nadzieję, że ten będzie trwały. Przesyłka trwała dłużej niż zakładano, ponieważ została wysłana z Europy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Produkt naprawdę przybył w krótkim czasie. Charakterystyka techniczna zgodnie z opisem sprzedawcy. Bardzo atrakcyjny i młody wygląd, który sprawia, że smartfon jest bardziej lubiany po podłączeniu go do ładowania. Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Aaaa za naprawdę zaniemówił!!! Odbieranie tego produktu przez „pieniądze", „pieniądze". Nie sądziłem, że można wysłać mały przedmiot z tak daleka. Ale przybyło, a teraz nie mam już żadnych wniosków, że grzywka jest najlepsza na świecie!!! WIELKA JAKOŚĆ PRODUKT!!! Przybyli w ciągu 17 dni!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    los cables son de buena calidad y llegaron bien empaquetados, el envio es muy rapido estoy contento con la compra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonały produkt, dobry towar, działa dobrze na moje urządzenia, dostawa była szybka. Bardzo polecam tę markę. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Najlepszy kabel do ładowania!! Zajęło to trochę ponad 2 miesiące. Jednakże, kabel dotarł w świetnym stanie i zastąpił mój oryginalny kabel z telefonu komórkowego dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Mam kabel za darmo. Wygrałem za monety. Dostałem go w niecały miesiąc. Kabel normalny, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetny kabel i przybył bardzo szybko..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Świetny kabel. Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Kabel jest w porządku. Jest używany do ładowania urządzenia i przekazywania danych. Bez problemów współpracuje z Samsung TAB S4 i Galaxy S8 i innymi urządzeniami USB-C.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,069
    • Ft4,748
    • Ft2,033
    • Ft2,774
    • Ft4,933
    • Ft6,784
    • Ft3,082
    • Ft4,409
    • Ft3,051
    • Ft3,051
    • Ft3,730
    • Ft4,933
    • Ft12,893
    • Ft3,730
    • Ft5,766
    • Ft4,409
    • Ft3,051
    • Ft4,551