Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Przedmiot przybył zgodnie z sugestią czasu. Paczka była dobra, bez uszkodzeń. Produkt wydaje się pokazywać, do czego został stworzony. Podejrzewałem, czy czujniki powietrza działają dobrze, ale może nie tak wrażliwe, jak się spodziewałem. Używam go od kilku dni. Jakość powietrza jest o wiele lepsza. Czujniki wykryły zmiany w powietrzu. Po użyciu odświeżacza powietrza lub sprayu na owady, zaczął pracować ciężej. Chociaż ten typ jest dla mnie trochę mały (podziewałem się, że będzie działał znacznie szybciej), gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Idealny do poruszania się po domu, ponieważ przenoszę go z pokoju do pokoju, jak zamierzam iść, dzięki jego małemu rozmiarowi, i jego baterii, która ma więcej niż 8 godzin, chociaż nie byłem w stanie go używać przez 8 godzin z rzędu, Nie pospieszyłem baterii, filtr ma około 14,4 cm średnicy i 14 cm wysokości, jest cylinder otwarty na obu końcach, chociaż tylko jeden z nich ma złącze twarde jak gąbka. Ma 3 prędkości, choć przy minimalnej prędkości może zakłócać dźwięk do snu, choć w ciągu dnia nie jest mile widziany, chyba że zauważysz. Oprócz filtra z aktywowaną siatką węglową, ma mały jonizator, który można włączyć lub wyłączyć, i małe światło, dzięki czemu można go używać jako światła otoczenia, gdy oglądasz telewizję z resztą światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wygląda świetnie i działa świetnie. Czujnik jakości powietrza został przetestowany przez deo Spray i działa dobrze. Kolor wskazań uległ zmianie. Nie aż tak, jak myślałem, ale jest ok. Port ładowarki USB-C to plus!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Mam go niecały dzień, ale mogę powiedzieć jedno. Jakość powietrza w moim rejonie jest okropna, o której nawet nie myślałem. Jak tylko go włączyłem, zaczął się w chłodnym trybie na auto. Ale jak tylko otworzyłem okno (7 godzin po jego uruchomieniu) poszło na max poziom mówiąc, że jakość powietrza jest okropna. Co mogę teraz wyczuć, naprawdę polecam ten produkt i będziesz zaskoczony zmianą jego jakości powietrza. Ponadto mam mały pokój o wymiarach 4x2,5m, dzięki czemu wystarczy oczyścić powietrze w mniej niż godzinę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    The purifier is very good. Unfortunately the USB cable don't working. Fast shipping from PL.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Przyjechali szybko, jak obiecano (4 dni) Wygląda obiecująco, jeszcze nie wypróbowane, akumulator jest nadal naładowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobra jakość, ciężka wydajność, dobry filtr. Niestety jest bardzo głośny nawet w trybie najniższym (1.), nie nadaje się do pracy w nocy/trybie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    It arrived in a few days to Hungary from Czech Republic. It works petfect in my office. It is charging up very slowly, but running low fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Dziękuję bardzo! Nice++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Przyjechali w ciągu tygodnia. Podoba mi się twój projekt. Pojemność baterii jest fantastyczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$31.17
    • US$49.65
    • US$50.65
    • US$53.13
    • US$24.26
    • US$53.12
    • US$39.26
    • US$47.34
    • US$15.99
    • US$38.12
    • US$11.99
    • US$19.62
    • US$32.26
    • US$83.99
    • US$18.47
    • US$89.99
    • US$9.99