Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2022

    W skład pudełka wchodzi 5 sztuk. Pierścień LED ma ciepłe, średnie, zimne temperatury koloru i 11 poziomów jasności do wyboru w zależności od potrzeb. Możesz zamontować smartfony, bez lusterek, akcji, kompaktowych aparatów DSLR na korpusie pierścienia (1/4 wątku). Ponadto możesz odłączyć pierścień LED od regulowanej głowicy i używać statywu osobno. Statyw jest bardzo stabilną, aluminiową konstrukcją. Istnieje również solidny adapter do mocowania tabletu pionowo lub poziomo na korpusie statywu. Dołączony pilot bluetooth jest wyposażony w baterię. Uwielbiam wszechstronność tego pierścienia statywu oferuje mi do tworzenia treści youtube na bieżąco i mogę powiedzieć, że jakość mojego filmu wygląda teraz bardziej żywe i jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Świetne produkty, używam go do wszystkich moich samouczków w kuchni, 3 rodzaje oświetlenia na gorąco / zimno, możliwości dostosowania zasilania, zdalnego sterowania (iOS / Android) do uruchomienia zdjęć / wideo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    I was pleasantly surprised by the good quality of this light stand. It appears strong and durable, and the adjustable height means it can still neatly on a tabletop or on the floor. I like how the light can be dimmed, and changed to a bright white light or a warmer glow. There is also an attachment for connecting a small tablet to the stand. Overall, I'm pleased with this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Światło jest mocne, zakres jasności jest dość duży, uchwyt na smartfon i tablet są dobrej jakości. Jestem całkiem zadowolony z produktu. Pilot jest wyposażony w uruchamianie zdjęć i filmów przez bluetooth. Jedyną wadą jest to, że na zewnątrz statyw może spaść z małym wiatrem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Wyższy niż myślałem 1.60 m, trzyma dobrze mój iPad Q jest ciężki, wystarczająco stabilny nie całkowicie metalowy, ale jeśli w 60%. Lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Produkty Blitzwolf są zawsze najlepsze na rynku pod względem jakości i wydajności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Właśnie otrzymałem, wygląda w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Spełnił oczekiwania i bardzo szybko się pojawił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dobry prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$10.99
    • US$33.99
    • US$27.71
    • US$44.46
    • US$18.39
    • US$17.00
    • US$23.44
    • US$31.19
    • US$28.26
    • US$26.61
    • US$26.63
    • US$41.58
    • US$39.09
    • US$34.64
    • US$13.60
    • US$16.16
    • US$24.47