Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    The product came ok, the disc works as it should, but during the logistics there was damage to the packaging, no extra protection, wrapped only in paper. packaging damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Przybył w bardzo dobrym stanie. Z Peru nie ma problemu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Obudowa z aluminium, pokazuje wysoką jakość, w ciągu kilku dni zbadam prędkość i pojemność. W tej chwili wygląda to na świetną jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Kupiony jako promocyjny dysk twardy jest interesujący (30€ +/-) i występy są dobre, aby być postrzegane w dłuższej perspektywie. Za 50€ przejazdem, y, tak samo i taniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry produkt jeszcze nie przetestowany, ale ufam marki Blitzwolf, po miesiącu go otrzymuję, ale proszę następnym razem wpisz moje nazwisko, bo poczta była zdezorientowana, bo nie mogli wiedzieć kto jest odbiorcą, dopóki nie pójdę go zabrać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    SSD top vs mój HD, ssd top wygrał, zajęło mi to długo, nie byłem opodatkowany i ta góra na szczycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Długo trwało, ale przybyłem w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Działa zgodnie z opisem. Jakość jak zawsze z produktów Blitzwolf jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    szuper termék. jól működő. Egyből használható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    jak na razie działa bez problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 322
    • Ft14 961
    • Ft28 123
    • Ft11 943
    • Ft13 456
    • Ft23 067
    • Ft13 867
    • Ft12 107
    • Ft3 473
    • Ft18 247
    • Ft13 586
    • Ft10 110
    • Ft10 110
    • Ft8 757
    • Ft18 813
    • Ft69 523
    • Ft10 217
    • Ft3 280