Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    ... Dobry dysk SSD w cenie. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... ... Dobrej jakości materiały... i design. ... /Szybka misja... Miejmy nadzieję, że to przetrwa... na czas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Pakiety trochę szorstkie, ale ssd w doskonałym stanie, instalowałem je w Laps i desktop od 2018 roku i nie miałem problemu z tym doskonałym Brandem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Well packaged lets try it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Idealny stan, przybył około 15 dni do Bułgarii, kupiłem go z rabatem 27.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Exellent! I have four of them in Stripe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Bardzo zadowolony, że przybył do Grecji w 9 dni..dane dotyczące szybkości zapisu/szybkości są prawdziwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Товар дошел в Самару за 28 дней. Особо радует доставка СДЭК - адресная доставка заказа, за сутки прозвон с возможностью выбора интервала. В день доставки, прозвон минимум за час. Жёсткий диск - ожидал большей скорости работы... Не подключился по AHCI в Биос, пришлось использовать в режиме IDE. Материнская плата Asus P5QL. Из-за несовместимости, скорость записи и чтения 240-250. Что всё равно гораздо лучше, чем обычный, была скорость 40-45. Предварительно, обязательно уточняйте совместимость с материнской платой, для максимальной скорости работы SSD. В целом, покупкой доволен! Для сравнения, на АлиЭкспресс, в момент заказа, этот же товар стоил на 80% дороже...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    19/2/20 έκανα την παραγγελία και την ίδια μέρα έφυγε από ευρωπαϊκή αποθήκη. Σήμερα 9/3/20 παρέλαβα. Ασφαλής συσκευασία. Μόλις τον βάλω στο pc θα επανέλθω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Doskonała jakość produktu. Zainstalowałem go na laptopie i system działa w mniej niż 10 sekund. Dostawy były bardzo szybkie. Polecam 👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Przybył bardzo szybko po umieszczeniu w kraju pochodzenia, bardzo lekki SSD, tylko 40 g. Zrobię test, by sprawdzić szybkość pisania i nagrywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.44
    • US$17.31
    • US$49.99
    • US$46.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$77.65
    • US$16.09
    • US$6.99
    • US$11.99
    • US$23.99
    • US$32.99
    • US$22.99
    • US$27.99
    • US$16.99
    • US$18.99
    • US$36.54
    • US$169.99