Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Jest to niesamowite urządzenie, używa klipsa LM1, i jest łatwe do tasmotizacji. Używa tego samego szablonu z wersji gangów SS5 2, i może replikować dokładnie te same funkcje. Diagramy okablowania błyskowego i włączników roboczych, nie jest wymagane lutowanie. Do stosowania z zasłonami może być skonfigurowany z opcjami zasłon.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Zainstalowałem to jako kontroler markizy. Poza sformułowaniem | (co zamiast w górę/w dół mówi otwarcie/zamknij, co jest związane z zasłonami) Działa dobrze. Przed zainstalowaniem sterownika należy policzyć liczbę sekund, które silnik potrzebuje, aby przejść z jednego końca na drugi. A po zainstalowaniu kontrolera, ustaw tę liczbę sekund na szybkie ustawienie kalibracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Szybka i doskonała obsługa...teraz jest do instalacji i cieszyć się...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    very quick delivery. it was a replace of product with quality problem. Banggood solve the problem as good as always.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobry artykuł polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Wszystko wygląda dobrze. Bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Doet wat het moet doen, kan met elke Tuya compatible app werken. Zelf gebruik ik de woox app, gebruik hem ook met de google mini en gekoppeld aan Google home. Ik gebruik hem nog maar een paar dagen, tot hiertoe is de stabiliteit in orde. Zolang de basis functie timer open en dicht blijft werken ben ik een tevreden klant. Kleine opmerking, bij gebruik samen met Home zijn de commando's omgekeerd. Sluiten in de App is open in home, Open in de app is sluiten in Home. Ik krijg het niet gelijkgesteld! Maar als je dit weet is dat ook niet onleefbaar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Excelente equipamento para domotica, a um custo bem simpatico mas 100% funcional!!! Após 6 meses de utilização zero problemas e 100% de satisfação!!!! Funciona muito bem para estores e portadas metalicas tipo ourivesarias. Recomendo!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Excelente equipamento para domotica, a um custo bem simpatico mas 100% funcional!!! Após 6 meses de utilização zero problemas e 100% de satisfação!!!! Funciona muito bem para estores e portadas metalicas tipo ourivesarias. Recomendo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 043
    • Ft17 680
    • Ft15 542
    • Ft6 687
    • Ft2 545
    • Ft12 328
    • Ft18 056
    • Ft22 073
    • Ft6 368
    • Ft25 163
    • Ft18 155
    • Ft6 687
    • Ft27 590
    • Ft24 870
    • Ft12 421
    • Ft14 893
    • Ft29 435
    • Ft5 094