Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Produkt jako opis. Podjąłem ryzyko wyboru taniego nienamierzonego standardu wysyłki i w końcu dotarł po 3 tygodniach nie 5-7 dni roboczych jak w opisie. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Wysokiej jakości produkt, dość szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Bardzo szybka dostawa. Urządzenie działa jak podano. Połączenie przebiegło bez problemu. Działa również z Tuyą i aplikacją SmartLife.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami, podłączony bardzo łatwo z aplikacją BlitzWolf. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Solidna jakość, wysoka jakość polecana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Pasuje dobrze do pudełka waal stylu UE, niestety nie ma wystarczająco dużo miejsca na zamontowanie oryginalnego przełącznika, ale można zamontować płytkę ścienną. Wybłysnął z połączeniami Tasmota SW na zdjęciu. Relay1=GPIO14 Relay2=GPIO15

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Szkoda, że nie zmieścił się w moim pudełku 2x2 z Brazylii, ale produkt jest doskonałej jakości, łatwy do zainstalowania i założenia. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Doskonały, działający bezprzewodowy wyłącznik. Jest łatwo zainstalowany w każdym mieszkaniu w kilka minut. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 672
    • Ft17 642
    • Ft47 787
    • Ft6 681
    • Ft13 966
    • Ft22 054
    • Ft15 809
    • Ft18 040
    • Ft6 362
    • Ft18 139
    • Ft29 409
    • Ft27 567
    • Ft17 665
    • Ft24 848
    • Ft8 756
    • Ft14 880
    • Ft8 084
    • Ft50 922