Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Produkt jako opis. Podjąłem ryzyko wyboru taniego nienamierzonego standardu wysyłki i w końcu dotarł po 3 tygodniach nie 5-7 dni roboczych jak w opisie. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Doskonały, działający bezprzewodowy wyłącznik. Jest łatwo zainstalowany w każdym mieszkaniu w kilka minut. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Wysokiej jakości produkt, dość szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Bardzo szybka dostawa. Urządzenie działa jak podano. Połączenie przebiegło bez problemu. Działa również z Tuyą i aplikacją SmartLife.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami, podłączony bardzo łatwo z aplikacją BlitzWolf. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Solidna jakość, wysoka jakość polecana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Pasuje dobrze do pudełka waal stylu UE, niestety nie ma wystarczająco dużo miejsca na zamontowanie oryginalnego przełącznika, ale można zamontować płytkę ścienną. Wybłysnął z połączeniami Tasmota SW na zdjęciu. Relay1=GPIO14 Relay2=GPIO15

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Szkoda, że nie zmieścił się w moim pudełku 2x2 z Brazylii, ale produkt jest doskonałej jakości, łatwy do zainstalowania i założenia. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 158
    • Ft16 944
    • Ft2 745
    • Ft16 923
    • Ft21 155
    • Ft17 292
    • Ft14 453
    • Ft13 397
    • Ft19 829
    • Ft12 908
    • Ft5 392
    • Ft33 544
    • Ft6 103
    • Ft25 386
    • Ft24 870
    • Ft12 215
    • Ft17 305
    • Ft51 899