Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(183)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(183)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/05/2021

    Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Produkt jest bardzo dobry, działa doskonale, biorąc pod uwagę, że potrzebujesz fazy i neutralnego połączenia, aby działał, nie musisz mieć połączenia naziemnego. Niebieskie światło pozostaje cały czas włączone, chciałbym, aby nie było opcji, aby go wyłączyć, jednak jest to doskonały produkt, polecam, chciałbym, aby płytka guzikowa była szklana, a nie plastikowa, myślę, że da bardziej premium dotyk, Jednak wygląda fantastycznie. Działa z aplikacją Blitzwolf tak jak w smartlife i bezproblemowo łączy się z Google Home i Alexą. Dla Meksyku, zamawianie drogą pocztową, jest dużo szybsze niż ekspres, w bezpośrednim tym zajmuje mi dwa tygodnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Przetestuję go i napiszę, czy jest tego wart i czy jest lepszy od Sonoffów.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Podobała mi się jakość konstrukcji przełączników. Kupiłem 1, 2 i 3 sposoby i wszystko działało prawidłowo. W przeciwieństwie do innych znaków, modele 2 i 3-way, które włączają światło w lustrze tylko wtedy, gdy ładunki są wyłączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Świetna jakość produktu, piękne i nowoczesne! Instalacja jest prosta i intuicyjna. Ustawianie urządzenia przez aplikację Blitzwolf jest również bardzo ciche. Użyłem Google Home jako asystenta głosowego i działa idealnie. Jedyny szczegół, który chciałbym podkreślić, to led, który wskazuje na działanie urządzenia. Jest silny i nie usuwa (przynajmniej nie wiem jak to wyłączyć).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Nem mondom, hogy design tekintetében nem láttam számomra ennél jobban tetszőt, de egyébként teljesen rendben van. Anyaghasználat jó, kialakítás rendben, az illeszkedések hibátlanok. A NlitzWolf ismét kitett magáért.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Dobry produkt, ale jakość plastiku jest niska dla Blitzwolf. Dla tureckiego: zdecydowanie musi mieć neutralną linię, bo inaczej nie zadziała. Pasuje do podwozia, ale nie jest podpięty, a w podwoziu jest śruba, więc możesz ją zamknąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2020

    Urządzenie wygląda dobrze, instalacja była trochę podstępna, wymaga ciągłej mocy: potrzeba kabli podłączeniowych i neutralnych, jak również przewodnik instalacji opisać. Przekaźnik klika trochę głośno, ale działa dobrze. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Wygląda na dobry produkt. Przetestuję to. Jedyny problem był z paczką i jedynym elementem gangu, który dotarł, zniszczonym, jak widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Przełączniki są bardzo dobre. Zamówiłam 6 takich. Można je połączyć z aplikacją BlitzWolf Home lub aplikacją SmartLife. Obie aplikacje działają idealnie. Połączyłem ich też z Alexą i Google Home. Produkty BlitzWolf są bardzo dobre i wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 551
    • Ft3 050
    • Ft6 104
    • Ft7 247
    • Ft7 630
    • Ft9 537
    • Ft8 394
    • Ft6 216
    • Ft7 630
    • Ft5 945
    • Ft8 394
    • Ft3 430
    • Ft7 630
    • Ft7 145
    • Ft6 484
    • Ft6 867
    • Ft6 867
    • Ft5 301