Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(786)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(786)
    • 5 Star(766)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Dobry przełącznik wifi kompatybilny z Google home. Podłączysz obecne kable w i out i za pośrednictwem aplikacji lub asystenta głosowego, który zarządzasz podłączonym urządzeniem. Jest też uczucie na ciele nostalgii. Obserwuj moc urządzenia, które ma być kontrolowane, jeśli jest poza zasięgiem, zawsze skacze w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Jako pierwsze wrażenie produktu jestem zadowolony. Przybył w dobrym stanie i jest dobrze wykończone i lekkie. To było z podręcznikiem po angielsku. Otrzymane 25 dni po zakupie. Przetestuję operację, a potem zamieścim wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przybył niesamowicie szybko tylko 12 dni z posterunku na mój adres. Przełącznik wydaje się być dobrej jakości, nie testowałem jeszcze, ale zaufałam marki od lat bardzo lubię produkty Blitzwolf!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo zadowolony z jakości BlitzWolf i integralności aplikacji, łatwa instalacja, szybka wysyłka do Szwecji 10 dni (przez Niemcy - Bez podatków), ale niestety brak śledzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobra jakość, tak samo jak na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetny gadżet do kontroli świateł, które nie mają kontroli WiFi. Świetnie działa z asystentem Google. I przez aplikację Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Spokojnie, spokojnie. Druga strona jest nieuszkodzona i zakryta. Doskonały produkt. Łatwe połączenie. Urządzenie przybyło bez uszkodzeń i to szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Rychlé doručení, funguje skvěle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Mają 24 taryfy TL, i martwiłam się, że nie ma cła, więc byłoby taniej, i dostanę to szybciej, ale widzę, że plastik wygląda całkiem dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonała i jakość działa bardzo dobrze doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 088
    • Ft2 464
    • Ft5 547
    • Ft5 137
    • Ft5 445
    • Ft3 080
    • Ft9 345
    • Ft4 005
    • Ft5 137
    • Ft4 622
    • Ft15 244
    • Ft6 407
    • Ft32 328
    • Ft13 884
    • Ft8 152
    • Ft6 762
    • Ft4 625
    • Ft2 488