Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(799)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(799)
    • 5 Star(778)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Dobry przełącznik wifi kompatybilny z Google home. Podłączysz obecne kable w i out i za pośrednictwem aplikacji lub asystenta głosowego, który zarządzasz podłączonym urządzeniem. Jest też uczucie na ciele nostalgii. Obserwuj moc urządzenia, które ma być kontrolowane, jeśli jest poza zasięgiem, zawsze skacze w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przybył niesamowicie szybko tylko 12 dni z posterunku na mój adres. Przełącznik wydaje się być dobrej jakości, nie testowałem jeszcze, ale zaufałam marki od lat bardzo lubię produkty Blitzwolf!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Jako pierwsze wrażenie produktu jestem zadowolony. Przybył w dobrym stanie i jest dobrze wykończone i lekkie. To było z podręcznikiem po angielsku. Otrzymane 25 dni po zakupie. Przetestuję operację, a potem zamieścim wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobra jakość, tak samo jak na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Spokojnie, spokojnie. Druga strona jest nieuszkodzona i zakryta. Doskonały produkt. Łatwe połączenie. Urządzenie przybyło bez uszkodzeń i to szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Rychlé doručení, funguje skvěle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Mają 24 taryfy TL, i martwiłam się, że nie ma cła, więc byłoby taniej, i dostanę to szybciej, ale widzę, że plastik wygląda całkiem dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonała i jakość działa bardzo dobrze doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Dobry, przydatny przełącznik bezprzewodowy. Używając go do włączania i wyłączania generatora ozonowego bez wchodzenia do pomieszczeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Działa dobrze. szybki czas wysyłki.. Podłączenie i konfiguracja były niesamowite. Współpracuje z aplikacją Tuya.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 177
    • Ft4 957
    • Ft12 591
    • Ft4 957
    • Ft9 911
    • Ft8 394
    • Ft10 638
    • Ft9 117
    • Ft34 649
    • Ft17 557
    • Ft15 581
    • Ft15 343
    • Ft22 419
    • Ft8 737
    • Ft8 774
    • Ft14 319
    • Ft6 867
    • Ft19 824