Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(346)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(346)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Produkt jest po prostu rewelacyjny w stosunku ceny do korzyści! Idealnie, pełen elementów w pudełku, kompletny. Działa dobrze na każdym ekranie (Android i iOS), ma dobrą czułość, a bateria działa tak długo, jak trzeba, nadal ma wejście USB C, ułatwia życie. Mam dwa długopisy, jeden dla mnie i jeden dla mojej dziewczyny, oboje nie mamy na co narzekać. Używa go do rysowania na karcie A7 i, mimo że jest to prosty model tabletu, działa idealnie. W pudełku znajduje się osłonka do przechowywania wstrzykiwacza (w tym z funkcją wklejenia za dowolną tabletką), rękawice zapobiegające przypadkowemu dotykaniu (To czasem nie działa, ale to bardzo dobrze, że przychodzi) Dwa dodatkowe piny i podręcznik do zrozumienia różnych rodzajów połączenia. Pełny pakiet, jestem pewien, że kupię więcej tego modelu w przyszłości, lub kto zna jej następcę :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    I was worries that it will not make it to India and there was no tracking update .but to my surprise it got it in 24 days..what a quick service ...blitzwolf if u are seeing this please don't restrict products to India ...about this product , there are 2 modes if it is green color it works in ipad ( scribble , drawing , notes ) if it turns blue it can work on all smart phones , tablets (touch function) which apple pencil cannot .. pencil looks premium , it has perfect weight ..., it is the best alternative to apple pencil , I recommend this product ! thank you blitzwolf , and please allow all products to India , I need to make more purchase. thank you for your fast delivery

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Dzięki Bangood kolejny udany zakup zajął tylko 20 dni, aby przyjechać. Kosztowało mnie tylko 18 dolarów, opłaciło się, teraz dobro i zło: Dobra rzecz: - Mam dość rzeczy w tym pudełku. - Pióro nie musi się łączyć przez Bluetooth. - Dobra trwałość i ołówkowe obciążenie. - kompatybilny z moją komórką Android i iOS - Podręcznik zawiera kilka języków, w tym hiszpański. - Nie jest za późno. Złych: - Wolałbym przycisk włączania i wyłączania, a nie tak, jak prezentowane, ale to preferencja. - Nie wiem, czy robię coś złego, ale to, co rysuję, idzie trochę w prawo. (dołączony do szybkiego rysunku przy użyciu ołówka) Tłumaczenie angielskie: Dzięki Bangood kolejny udany zakup zajął tylko 20 dni, aby przyjechać. Kosztowało mnie to tylko 18 dolarów, to było opłacalne, teraz dobre i złe: Dobra: - To pudełko miało wystarczająco dużo rzeczy. - Pióro nie musi się łączyć przez Bluetooth. - Dobre życie i ładowanie. - Jest kompatybilny z moim Androidem i iOS-em - Podręcznik zawiera wiele języków, w tym hiszpański. - Nie ma dużego opóźnienia. Złe: - Wolałbym, aby włączanie i wyłączanie było przyciskiem, a nie jak jest prezentowane, ale jest to preferencja. Nie wiem, czy robię coś źle, ale to, co rysuję, idzie trochę w prawo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Działa bardzo dobrze na Androida skanery i iPad 2020. Bateria dobra, a cena jeszcze lepsza! Działa opracowane na Androida i iPada 2020. Baterie dziewczyny i dziewczyny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Ołówek ma dwa tryby i działa na moim iPadzie 2. generacji z trybem „niebieski". Mikołaj był moim pierwszym rysunkiem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2022

    Testowałem produkt Działa bardzo dobrze i jest lepszej jakości niż się spodziewałem. Nie mogłem znaleźć żadnych zadrapań ani uszkodzeń w obudowie pióra. Zawartość pudełka jest kompletna. Myślę, że czujnik wykrywania dłoni działa tylko na iPadach i mogę powiedzieć, że działa bardzo wydajnie. Jestem bardzo zadowolona, bardzo polecam <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Nie testowałem tego teraz, ale jestem pewien, że Blitzwolf zapewnia najlepszą jakość jak zawsze. Wewnątrz dostawy, kabel, długopis, ręczne, mikrofazerowe rękawiczki, 2 końcówki wymiany. Jestem zdumiony. Dzięki za szybką dostawę i ogromną ilość sztuczek w pudełku za jedyne 22 dolary. Pen wydaje się wysokiej jakości

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    excelente producto, se los recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    To jest po prostu niesamowite jak na taką cenę. Wskazówka dotykowa działa naprawdę świetnie. Nie ma absolutnie 0 opóźnienia. Istnieją 2 tryby zielony / niebieski. Zielony jest uniwersalny, a niebieski to tylko iPad? Tryb zielony działa na wszystkich powierzchniach dotykowych, nawet na telefonach. Niebieski działa tylko z Ipadami. Posiada akcesoria, a nawet jest wyposażony w instrukcję obsługi. Rekomenduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$27.99
    • US$30.88
    • US$33.59
    • US$12.09
    • US$28.79
    • US$30.77
    • US$29.99
    • US$89.99
    • US$37.99