Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Zajęło mi prawie 2 miesiące, aby dotrzeć do domu na żywo w Fortaleza/Ce, pudełko było dobrze ugniatane w porównaniu z innymi zamówieniami, które już wykonałem, ale komponenty nie zostały uszkodzone, a kontrola Bluetooth już była z wewnętrzną baterią i dodatkową baterią. Wykończenie premium i bardzo mocne światło, w ciemnym pokoju zdjęcia wyglądają świetnie. Żeby zdobyć bazę, umieściłem zdjęcie z głównym aparatem na notatce 9 S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Bardzo dobry produkt, wysoka jakość i bardzo dobre oświetlenie do zdjęć fotograficznych, ale najlepszy ze wszystkich był dołączony pilot do iPhone'a i Androida.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Bardzo wysokiej jakości produkt!!! Ma wiele funkcji. Moja córka to uwielbia. Jest podekscytowana robieniem zdjęć, nagrywaniem rozmów wideo i używaniem ich do makijażu twarzy... Można go użyć do oświetlenia przestrzeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Świetny produkt z niesamowitą jakością.. Warto robić to na żywo i robić wspaniałe zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Przyszło w ciągu 12 dni. Tak jak to opisano. Już testuję, czy kolory działają i jest więcej niż świetna w zdjęciach i filmach. Jeśli chodzi o kontroler, to ma dodatkową baterię i działa idealnie z moim HUAWEI P30 Pro w różnych aplikacjach aparatu (w tym telefon aparat).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny, przyszedł dość szybko i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przybyło szybko. Posiadacz telefonu jest mocny i stabilny, a światło jest wystarczająco silne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Naprawdę świetnie, mieć opcje do zmiany kolorów jak na imprezie (moje zabawy zumby naprawdę kocham to na żywo)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Wszystko takie jak opis. Wszystko z jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21,593
    • Ft3,730
    • Ft12,307
    • Ft12,554
    • Ft30,537
    • Ft15,423
    • Ft4,748
    • Ft8,142
    • Ft10,857
    • Ft3,894
    • Ft14,590
    • Ft17,984
    • Ft6,784
    • Ft12,955
    • Ft10,888
    • Ft7,463
    • Ft14,575
    • Ft8,327