Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2021

    Bardzo dobry produkt. Jest nawet do użytku na laptopach. Ale tylko z powodu formatu zestawu aparatu. Mam Redmi Note 9 Pro i urządzenie obejmuje zarówno dolne soczewki (makro i głębokość). Poza tym jest doskonały i ma świetne oświetlenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    To jest lampka do kupienia! Nie wydawaj pieniędzy na inne marki, żeby zaoszczędzić 2-3 dolary. Możesz naładować te dzieci i używać ich godzinami! Nadaje się do telefonów komórkowych i ekranów laptopów do codziennego ZOOMS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Jego mały i ma świetne oświetlenie. Istnieją 3 różne kolory światła i jest to wyposażone w ładowarka USB. Na pewno bym go użył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybył szybko pomimo pandemii. Dobre opakowanie. Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Zaufana marka i produkt z dobrym wykończeniem i doskonałym funkcjonowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    😍😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Produkt jest w porządku, natężenie światła wynosi 1000 lumenów, i są trzy tryby, które można wziąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Podoba mi się ten produkt. Idealne w tych spotkaniach wideo. Proste w użyciu, a światło jest przygaszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Πολύ καλό οι φωτογραφίες με αυτό βγαίνουν απίστευτες καθώς το φως που εκπέμπει πέφτει ακριβώς έτσι όπως πρέπει για να έχεις ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες όσο αναφορά την φωτεινότητα. Μπράβο γι ακόμη μια φορά στην blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Wszystko w porządku odnośnie obsługi i wysyłki. Ten dzwonek jest taki słodki i nadaje nowy styl twojemu telefonowi. Podoba mi się fakt, że są trzy różne kolory światła i że można naprawić intensywność wybranego światła. Jest dość łatwy w użyciu, a zdjęcia naprawdę się zmieniają. Uwielbiam to i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 260
    • Ft10 241
    • Ft14 613
    • Ft13 856
    • Ft5 420
    • Ft6 625
    • Ft8 945
    • Ft5 300
    • Ft2 709
    • Ft1 805
    • Ft21 539
    • Ft5 631
    • Ft2 317
    • Ft9 036
    • Ft14 911
    • Ft7 951
    • Ft9 940
    • Ft2 317