Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(260)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(260)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    .... to już drugi raz... .... Doskonała jakość materiałów... Dobry projekt... gniazdo w stylu europejskim... Od znanej firmy!! ..wszystko zgodnie ze specyfikacją.. Trochę drogie, ale warte swojej ceny. Bardzo szybka wysyłka!! Brak ceł...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Μου αρέσει πάρα πολύ. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με κάθε μέρος ξεχωριστά και ασύρματα. Εάν είστε κοντά, θα ακούσετε ένα κλικ όταν κάθε μέρος ενεργοποιείτα, πάρα πολύ γρήγορη αποστολή!!!(δεν είναι το πρώτο..)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Pozytywny: - Produkt wydaje się bardzo solidny i dobrze zaprojektowany. Działa bardzo zwinnie, a czas reakcji aplikacji jest naprawdę imponujący. Znacznie szybciej niż Mi Home aplikacja, na przykład. Może poprawić: - Opakowanie zostało wysłane tylko w oryginalnym pudełku z produktem (bez materiału ochronnego wokół niego) - Nie ma instrukcji konfiguracji (ani na stronie Banggood, na stronie Blitzwolfa). Musisz pobrać aplikację Blitzwolf, nacisnąć przycisk na gniazdku przez ~5 sekund, a następnie dodać urządzenie. Zdecydowanie polecam produkt. Czas dostawy: 5 dni na terenie UE (skład czeski).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    ... Doskonały produkt od znanej firmy!!! .. Dobra jakość materiałów i piękna konstrukcja i design... Wszystko zgodnie z opisem produktu!! .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zamówione 4 sztuki (po jednym dla każdego pokoju) Bardzo zadowolony z jakości i funkcjonalności Działa świetnie z asystentem Google (niestety nie działa z Apple Siri, ani ze wszystkimi produktami Blitzwolf)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    10 munkanap alatt érkezett meg a termék sértetlen csomagolásban. Igényes, szép kivitel, tökéletesen működik. Az applikáció a mellékelt tájékoztató füzetből QR kódon keresztül könnyen és gyorsan elérhető, telepítés után hibátlanul működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo mi się podoba. APP pozwala na interakcję z każdą częścią indywidualnie i bezprzewodowo. Jeśli będziesz blisko, usłyszysz kliknięcie, gdy każda część się włączy lub wyłączy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Já testei e funcionou perfeitamente, tem 3 tomadas de 220V e 2 USB. Uma das coisas a melhorar é o comando das mesmas através da APP, porque não mostra de imediato o ligar/desligar como as individuais, tem que se entrar na subpasta. Mas bom funcionamento e aparenta boa qualidade/funcionalidade. I've tested it and it worked perfectly, it has 3 220V sockets and 2 USB. One of the things to improve is the command of them through the APP, because it does not immediately show the on / off as the individual ones, you have to enter the subfolder. But it works well and appears to have good quality / functionality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobre wykonanie i integracja z WLAN działa ponownie, jak prawie wszystkie gniazdka z Blitzwolf, bez problemów. Również czas reakcji przełączników jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Znakomita jakość wykonania! Używam aplikacji Smart Home, a połączenie było niezwykle łatwe. Synchronizacja z pomocą Google działa w pełni bez żadnych kłopotów i natychmiastowej reakcji! Kupiłem już dwa podobne przedmioty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 021
    • Ft9 611
    • Ft4 625
    • Ft7 832
    • Ft13 172
    • Ft3 558
    • Ft8 898
    • Ft4 983
    • Ft7 832
    • Ft17 091
    • Ft4 270
    • Ft3 558
    • Ft5 337
    • Ft9 256
    • Ft8 186
    • Ft8 938
    • Ft20 562
    • Ft9 345