Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1953)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1953)
    • 5 Star(1909)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Bardzo ładne gniazdko Wi-Fi z funkcją bałaganu. Łatwy w użyciu. Błyskałem tasmota. Było to również bardzo proste, ponieważ z tej wersji wszystkie potrzebne kontakty są łatwe do osiągnięcia. Zobacz zdjęcia. Przesyłka trwała bardzo długo. Gniazdo nie było zapasów przez miesiąc.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dostawy są dość szybkie i zajęło to tylko 19 dni. Paczka została wysłana pocztą do Luksemburga, a namierzanie było monitorowane do momentu otrzymania paczki na poczcie. Zakup został wysłany w bardzo cienkiej, plastikowej torbie, bez folii пупырчатой w środku. Na szczęście pudełko nie zostało pogniecione, ale biorąc pod uwagę, że teraz dostawa jest opłacona, mogli lepiej się spakować. To już piąte gniazdo BlitzWolf, które kupuję. Wcześniej były modele przeznaczone dla 10A. Podłączyłem go do BlitzWolf aplikacji android. Działa systematycznie, tak jak stare modele gniazd. Moc, zużycie energii, prąd i napięcie są mierzone dość dokładnie. Sieć Wi-Fi jest stabilna, nawet gdy poziom sygnału jest niski. Szkoda, że korzysta tylko z pasma 2.4GHz, ponieważ w naszych wielopiętrowych domach jest to wszystko zajęte i nie ma wolnych kanałów. Byłoby miło zrobić takie gniazdka i z zakresu 5GHz. Po wyłączeniu, gniazdko zużywa około 0,6W, a gdy jest włączone, około 1,2W przy 220V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Pisałam już o tym. Całkowicie dobry produkt, niestety 1 gniazdo (kupione dnia 06/2019) jest trochę głupie, ponieważ aplikacja stale sygnalizuje zużycie telewizji. To ciekawe, że po prostu tego nie robisz. Jako dodatek, zużycie dobrze mierzy, nie dodaje 24-godzinnego pomiaru 200W. Jeśli telewizor się uruchamia, zużycie zmienia się normalnie w zależności od zapotrzebowania telewizora. Ponieważ działa z wieloma gniazdkami od dłuższego czasu, nie podejrzewam błędu APP. Aplikacja Smart Life.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo ładne gniazdko wifi. Użyj tego z aplikacją Tuya. Połączenie dwóch punktów sprzedaży działało bardzo dobrze i szybko. Po podłączeniu gniazdka i online gniazdo przez około 5 sekund naciśnij przycisk zasilania i zacznij od rozpoznawania w aplikacji Tuya. Ładny Gimek, że może nawet rejestrować zużycie energii. Przesyłka do Niemiec jest trochę z linią priorytetową UE, ale warto było 😉👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Bardzo dobre urządzenie, które robi jak reklamowano. Bardzo łatwe do podłączenia i monitorowania. Byłbym wdzięczny, gdyby aplikacja miała wykres czasu rzeczywistego i wykres godzinowy wszystkich pomiarów (Amps, Volt, Watts), a nie tylko dzienny KW.H.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    To nie pierwszy produkt, który przeszedłem. Doskonale, robi to, co opisuje. Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Uwielbiam to, jak małe jest gniazdo i ma wystarczająco dużo funkcji. Może niezawodnie zmierzyć zużycie energii. Ma funkcję planowania i łączy się bardzo łatwo. Nie ma diod, co jest dla mnie dużym plusem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Wreszcie otrzymałem swój produkt po ponad 3 miesiącach oczekiwania, ale warto było czekać, bardzo dobrej jakości produkt, będę zamawiał 2 inne ujęcia. Dziękuję, Banggood i sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    .. περνώ προϊόντα τέτοιου είδους μόνο από την γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία....μια λέξη εγγύηση!!!!! Πολύ γρήγορη αποστολή,.!!!! δεν είναι το πρώτο!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Paczki uszkodzone po długiej podróży, ale wszystkie działają idealnie. Kocham to, aplikacja bardzo łatwa do zrozumienia. Bardzo dobry produkt polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 699
    • Ft5 358
    • Ft6 699
    • Ft3 653
    • Ft7 613
    • Ft5 447
    • Ft3 348
    • Ft2 705
    • Ft3 043
    • Ft9 136
    • Ft7 003
    • Ft5 176
    • Ft4 262
    • Ft4 871
    • Ft5 358
    • Ft4 789
    • Ft5 694
    • Ft6 394