Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(473)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(473)
    • 5 Star(456)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Najmniejsze gniazdo włączone zigbee. Łatwo w parze. Pracuje z Z2M. Zamówiona dodatkowa para. Włącznik/wyłącz jest po lewej stronie, co może być problemem, jeśli masz inne gniazda zasilania w pobliżu i musisz go wcisnąć. Na obrazkach można zobaczyć jego rozmiar w porównaniu do ładowarki BW-PL3 i SilverCrest HG06337, który jest również zigbee, ale z mniejszymi funkcjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Używam tego smartwatcha z Samsung Smartthings. Proces konfiguracji jest następujący: Przytrzymaj przycisk smartwatch przez 5 sekund, aby wprowadzić tryb parowania. Wprowadź tryb parowania na Smartthings Hub. Wtyczka zostanie odnaleziona jako „coś", ale nie będzie jeszcze działać. Wprowadź IDE Smartthings, znajdź „rzecz" pod urządzeniami, naciśnij popraw i zmień typ na ZigBee Moc Przełącza. Wtyczka świetnie radzi sobie z szybką odpowiedzią i możliwością pomiaru mocy. Bardzo zalecane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Inteligentne, małe gniazdka. Wytrzymała konstrukcja z materiałów odpowiednich dla Twojej funkcji. Szybka dostawa. Kupiłem dwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    To działa bardzo dobrze! Uwaga: Musisz mieć ZigBee wrota, aby użyć tego gniazdka! Potrzebuję tego, ponieważ mój BW-SHP6 (wifi) często się wyłącza. Jest doskonały, ma też funkcję licznika mocy. Współpracuje z bramką i aplikacją Tuya/SmartLife, kompatybilną z Amazon Alexa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Działa dobrze z Sonoff CC2531 Zigbee wąchaczem i Zigbee2Mqtt w ramach programu domowego asystenta. Są większe niż gniazda WIFI BW-SHP6, więc nie można zmieścić dwóch obok siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Już drugi raz kupiłam taką. Jestem zadowolony z pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo szybka dostawa. Świetna pozycja i wspaniała cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Szybka dostawa. Najlepsze wykonanie. Łatwa instalacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Dobry czas wysyłki. Skrzynka mocno poobijana, ale wtyczka jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Fantastyczny produkt, przydatny z różnych urządzeń automatyki domowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 681
    • Ft5 102
    • Ft5 364
    • Ft12 029
    • Ft5 260
    • Ft2 548
    • Ft6 523
    • Ft9 784
    • Ft19 255
    • Ft13 977
    • Ft4 963
    • Ft3 953
    • Ft3 785
    • Ft3 277
    • Ft3 277
    • Ft10 889
    • Ft7 890
    • Ft2 914