Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(703)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(703)
    • 5 Star(674)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Dobre, solidne gniazdo Wifi Plug. Mam już inne rzeczy BlitzWolf i wszystkie są bardzo dobrej jakości. Przeszło łatwo z otwartym Tasmota Firmware przez Tuya, aby opuścić Tuya Cloud i uruchomić lokalnie przez MQTT & Asystent domowy. Żeby było jasne: jest to wersja zmierzona. BW-SHP10P, który mierzy napięcie/prąd/moc & integruje moc dziś/wczoraj/całkowicie w kWh. Zawiera również czujnik temperatury. Tasmota może również pokazać wszystkie te wartości. Jest większy niż moje wtyczki Z-Wave z Neo Coolcam czy Fibaro, ale te kosztują mniej i mają otwarte Wifi. Świetnie, że mój kontroler fal Z nie sięga tak jak Szopa. Przełączanie przekaźników brzmi bardzo dobrze/ciężkie. Musi więc zawierać dobry przekaźnik (może przełączyć moc o dużej mocy). Jedynym minusem było to, że BlitzWolf nie ma modelu z francuskim szpilką (chociaż jest kompatybilny z francuskimi gniazdkami UE ze szpilkami). Banggood, mam nadzieję, że po 1 lipca 2021 r. nadal będziemy mogli prowadzić tanie interesy od czasu wprowadzenia w UE nowych ceł podatkowych/importu. Polecam wtyczkę i produkty BlitzWolf w ogóle. Szybka dostawa. (zamówione po, ale dostarczone przed moim już zamówionym, ale jeszcze nie wysłane Sonoff RF Bridge & zestaw PIR, który nadal mi brakuje).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dostarczany przez bardzo długi czas, kwestia odszkodowania nie została rozwiązana, chociaż było ubezpieczenie i dostarczył fakturę od cła i jego zapłaty. Gniazdo, oprogramowanie zainstalowane bez problemów, sterowanie i inne ok, jakość tworzyw sztucznych, w tej wersji nie ma monitorowania zużycia energii elektrycznej. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Czekał prawie 2 miesiące. Fajny arkusz kalkulacyjny:) Wysoko wykonany. O ile nie będzie duży. Łączyłem się bardzo szybko i łatwo, zainstalowano APP, sprawdzone, wszystko działa. Bardzo wygodne i potrzebne rzeczy w domu. Bardzo zadowolony z zakupu! Dziękuję, Banggood! Użyję trochę, jeśli wszystko jest dobre, kupię więcej:))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo praktyczne rozwiązanie dla zdalnego sterowania. Mierzy zużycie energii elektrycznej zgodnie z opisem. Bardzo łatwo go dodać, a aplikacja jest bardzo reagująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    To nie jest złe gniazdko, szkoda, że nie ma funkcji monitorowania mocy i liczenia. Pochodzi z USA z Euro-ram i wtyczki US )))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    the best products to know how much KW you consume in your house. easy to connect with voice control with Google home app.turn your old device to smart with the sockets. very helpful and useful product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Świetne gniazdko inteligentne. Szybka dostawa, bardzo łatwa do podłączenia. Dobra charakterystyka, moc nie sprawdziła, inne parametry odpowiadają. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobre i sprawdzone. Działa bez problemu od dawna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    - Gniazdo jest dobrze obrobione. - Brakuje tylko pomiaru KW. - Światło nie chce się wyłączyć. - Łatwy do oddzielenia z aplikacją na komórce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Szybko dotarł, dobrze spakowany. Testowany, aplikacja pokazuje napięcie w sieci, zużyty prąd i energię. Ręcznie sterowana i czasowa. Jestem zadowolony, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 010
    • Ft5 909
    • Ft8 494
    • Ft7 675
    • Ft3 091
    • Ft8 955
    • Ft3 196
    • Ft11 754
    • Ft4 476
    • Ft4 796
    • Ft8 635
    • Ft8 955
    • Ft7 995
    • Ft7 016
    • Ft5 576
    • Ft6 277
    • Ft7 016
    • Ft4 060