Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Świetna kamera do nadzoru wewnętrznego: dobra jakość obrazu w trybie widoku normalnego i nocnego. Łatwe parowanie i ustawianie, cechą, którą najbardziej lubiłem był fakt, że kamera skupiła się i śledziła ruchy (350°) uchwycone przez czujnik automatycznie i wysyłała powiadomienia do smartfona! Polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Kupiłem z rabatem, dostarczony trochę z opóźnieniem, wygląd kamery i jakość, plastik nie wytwarza nieprzyjemnych zapachów. Nie próbowałem w pracy, w nadziei, że dobre:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, jak każdy inny Blitzwolf. Działa idealnie. Łatwy zestaw z aplikacją. Bardzo dobra jakość wideo, noktowizory, alarmy, śledzenie ruchu i wykrywanie ruchu działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Towar dostarczany 2 szt. w porządku, szybko osiągalny, bardzo dobry towar i kamera jest czysta i czujniki ruchu są świetne i zwinne..Jestem bardzo zadowolony z produktów BlitZWOLF BW-SHC2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Ładny produkt i szybka wysyłka. Kamera działa świetnie, konfiguracja w aplikacji Blitzwolf zajęła tylko 10 sekund. Gwolność obrazu jest dobra. Noc Vision jest nieco słaby zasięg około 1,5 metra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Łatwy zestaw z aplikacją. Bardzo dobra jakość wideo, noktowizory, alarmy, śledzenie ruchu i wykrywanie ruchu działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Hibátlan csomagolás szép termék. Csak sajnos nem működik áram alá helyezve semmit nem reagál a töltő működik de a kamera nem. Csalódott vagyok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Łatwy zestaw z aplikacją. Bardzo dobra jakość wideo, noktowizory, alarmy, śledzenie ruchu i wykrywanie ruchu działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Jak zawsze Bangood wysłał bardzo dobrze przy dostawie (7 dni z Chin w Kurytybie), który machał jak zawsze był Urząd Pocztowy, który potrzebował 10 dni na dostarczenie. Ogółem w Kurytybie było 18 dni (1 dzień). Co do produktu, kupiłem, aby obserwować mojego psa kiedy wychodzę, obraz jest naprawdę fajny, i wszystkie opcje ustawienia, kupić bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    camera excelente, apenas aplicativo ruim, trava pra acessar na resolução HD. E as vezes não grava quando está habilitado ptz automático. Se não fosse isso, seria perfeita. Só precisam melhorar o aplicativo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 480
    • Ft21 108
    • Ft14 010
    • Ft42 554
    • Ft16 417
    • Ft16 752
    • Ft18 427
    • Ft19 432
    • Ft13 751
    • Ft30 156
    • Ft20 773
    • Ft47 916
    • Ft19 768
    • Ft11 268
    • Ft34 512
    • Ft16 417
    • Ft17 087
    • Ft27 164