Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(277)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(277)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Świetna kamera do nadzoru wewnętrznego: dobra jakość obrazu w trybie widoku normalnego i nocnego. Łatwe parowanie i ustawianie, cechą, którą najbardziej lubiłem był fakt, że kamera skupiła się i śledziła ruchy (350°) uchwycone przez czujnik automatycznie i wysyłała powiadomienia do smartfona! Polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Kupiłem z rabatem, dostarczony trochę z opóźnieniem, wygląd kamery i jakość, plastik nie wytwarza nieprzyjemnych zapachów. Nie próbowałem w pracy, w nadziei, że dobre:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, jak każdy inny Blitzwolf. Działa idealnie. Łatwy zestaw z aplikacją. Bardzo dobra jakość wideo, noktowizory, alarmy, śledzenie ruchu i wykrywanie ruchu działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Towar dostarczany 2 szt. w porządku, szybko osiągalny, bardzo dobry towar i kamera jest czysta i czujniki ruchu są świetne i zwinne..Jestem bardzo zadowolony z produktów BlitZWOLF BW-SHC2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Ładny produkt i szybka wysyłka. Kamera działa świetnie, konfiguracja w aplikacji Blitzwolf zajęła tylko 10 sekund. Gwolność obrazu jest dobra. Noc Vision jest nieco słaby zasięg około 1,5 metra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Łatwy zestaw z aplikacją. Bardzo dobra jakość wideo, noktowizory, alarmy, śledzenie ruchu i wykrywanie ruchu działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Działa całkiem dobrze, choć jest z nim kilka problemów. Umieszczając go w wyższym miejscu (w pozycji poziomej na podeszwie), zdarza się, że nie podąża za ruchem. Śledzi każdego, kto zbliży się do wysokości około 6 stóp, i nie raz chybia. Jakość obrazu idzie, lekko ziarnisty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Hibátlan csomagolás szép termék. Csak sajnos nem működik áram alá helyezve semmit nem reagál a töltő működik de a kamera nem. Csalódott vagyok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Łatwy zestaw z aplikacją. Bardzo dobra jakość wideo, noktowizory, alarmy, śledzenie ruchu i wykrywanie ruchu działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Jak zawsze Bangood wysłał bardzo dobrze przy dostawie (7 dni z Chin w Kurytybie), który machał jak zawsze był Urząd Pocztowy, który potrzebował 10 dni na dostarczenie. Ogółem w Kurytybie było 18 dni (1 dzień). Co do produktu, kupiłem, aby obserwować mojego psa kiedy wychodzę, obraz jest naprawdę fajny, i wszystkie opcje ustawienia, kupić bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 818
    • Ft30 222
    • Ft34 555
    • Ft2 745
    • Ft17 980
    • Ft16 178
    • Ft8 240
    • Ft2 439
    • Ft3 050
    • Ft13 430