Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(465)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(465)
    • 5 Star(454)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Doskonałe ładowanie. Mówi się do 2800a przez kran-s, 3.0 daje 2,1 a, ładuje nierealnie szybko!!!! Jakość na wysokości, plastik jest gęsty, gładki, kontakty są szczelne, lekko zwisające w gniazdku zapalniczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Szybka dostawa, działa zgodnie z opisem. Jest tylko jeden port QC-3, który jest zielony, a nie zwykły pomarańczowy kolor. Pozostałe to porty 2.0A w kolorze białym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobry przedmiot i szybka dostawa....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dobry artykuł i działa zgodnie ze wskazaniem sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Tylko dobre recenzje pokazują tutaj...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    n my last review of the BlitzWolf BW-SD2 i said i have always had a need for a two USB car charger but believe me it’s way cooler to have 4 USB ports at your disposal. 2 port USB charger is useful, but what if you need more than two? That’s why BlitzWolf released the BW-SD3 and they were right to do so. For some people it might seem to be to much but some its a live saver. They only downsize i can see is the size, but don’t expect it to be as small as the BW-SD2. Its a very useful add in my car, as i love traveling and i tend to carry many devices that require charging. My full review on my blog https://altechreviews.com/blitzwolf-bw-sd3-50w-4-usb-ports-car-charger-review/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2019

    Excellent charging. Told up to 2800a through tap-s, 3.0 gives awake 2,1 a, charges unrealistically quickly!!!!! The quality at the height, the plastic is dense, smooth, the contacts are tight, slightly dangling in the cigarette lighter socket.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Produkt z bardzo dobrą jakością materiału, port QC działa bardzo dobrze. Nadal trzeba sprawdzić, jak działa ze wszystkimi 4 portami zajętymi Pakiet został uszkodzony, ale nie uszkodził przedmiotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Produkt został zapakowany w idealnym stanie, jeszcze nie testowany, ale jestem fanem marki Blitzwolf, więc jestem pewien, że jest to produkt doskonałej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$25.29
    • US$25.40
    • US$14.50
    • US$8.99
    • US$29.99
    • US$7.99
    • US$18.99
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$10.38
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$29.99
    • US$13.50