Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1223)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1223)
    • 5 Star(1194)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2021

    Nie testowałem jeszcze produktu na samochodzie, jednak pierwsze wrażenie jest bardzo dobrze wykonanym produktem. Zazwyczaj te ładowarki są plastikowe z niesłuszną twarzą, to świadczy wytrzymałość, z aluminium korpusu, jestem dobrze zadowolony z pierwszego wrażenia. Pudełko było trochę poobijane po dostawie, ale produkt jest w porządku! Ze względu na szybkość, jaką otrzymałem produkty, znalazłem dostawę w połowie czasu konsumpcji, zajęło to około 30 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    To był prezent na pierwsze zamówienie. Przyszedł w miętowym pudełku, to było denerwujące. Chciałem ci go dać, musisz go zatrzymać. Z opłaconą dostawą 197 ₽ jechał do Murmańska na 2 tygodnie. /Sama strzela!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dostawy do Ukrainy z USA niesamowite, ale fakt) Jak zawsze, produkt znajduje się na wysokości, granica jest oświetlona, jak i włącznik zapłonu. Bardzo lubię produkt BlitzWolf i mam nadzieję na jego jakość w przyszłości! Jedna rzecz, której nie lubię, nie ma ochrony, nie ma pępek odporny na wstrząsy, tylko zwykły, cienki film, który sprawia, że pudełka są nieco miętowe. Ale to nie jest istotne,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko i zgodnie z zapowiedzią. Polecam sprzedawcę bardzo pomocny. Zadowolona z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Oryginalne opakowanie, zapieczętowane. Produkt pasuje do reklamowanego, z wyjątkiem faktu, że nie odnosi się w specyfikacji do pojemności 30W. Nadal go testuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Szép, kecses és pici. Szerencsére. A szállítás lassú volt ahhoz képest, hogy EU raktárból jött (a csehektől 1 hónap alatt érkezett meg a megrendeléstől számítva).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Δεν είναι γρήγορης φόρτισης, απλός φορτιστής αυτοκινήτου, καλής ποιότητας μάλλον...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko i jak na ogłoszenie. Polecam sprzedającego bardzo pomocne. Zadowolona z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Idealna ładowarka samochodowa. Ładuje szybko, testowany na poco x3 nfc(max. Ładowanie mierzone około 3800 mA) i maksymalne zadowolenie. Szybka dostawa z magazynu CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Jest to mój drugi zakup tego samego przedmiotu, jestem bardzo zadowolony z produktów Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 080
    • Ft2 464
    • Ft2 488
    • Ft1 847
    • Ft4 625
    • Ft3 543
    • Ft11 097
    • Ft2 488
    • Ft2 155
    • Ft2 772
    • Ft4 930
    • Ft3 389
    • Ft4 314
    • Ft4 930
    • Ft5 855
    • Ft5 855
    • Ft5 238
    • Ft3 558