Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    27/7/21 złożyłem zamówienie, 28/7/21 zostało, 12/8/21 je otrzymałem. To drugie, które zamówiłem, odkąd pierwszy, który dostałem miesiąc temu, jestem bardzo zadowolony. Wspaniały (ciemnoniebieski), włóż baterie i działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    2/7/21 złożyłem zamówienie, 4/7/21 odszedł, dzisiaj 15/7/21 otrzymałem je z kurierem Radix w moim domu. Łuski są piękne, ciemnoniebieski jest bardzo ładny. Włożyłem baterie i działa idealnie. Wygląda na doskonały rynek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobra skala cyfrowa-Blitzwolf, szybka dostawa w ciągu czterech dni do Włoch Republiki Czeskiej (śmigłowiec UE). Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo dobry i niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Minden oké. Egyszerű de nagyszerű. Nagyon gyors szállítás!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Wydaje się być dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Doskonała jakość materiału, doskonały montaż, dokładny pomiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Вага варта своєї ціни. Без додаткових наворотів. Все що потрібно в ній присутнє. Не скрипить і дивних запахів не видає. Один мінус- це глянцеве скло на котрому по зважувані залишаються відбитки ваших стоп.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Polecam jakość ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonały produkt w dobrej cenie. BlitzWolf jest bardzo dobrym producentem. Mogę tylko polecić wszystkie ich produkty. Nigdy nie byłam zawiedziona. Dzięki, przybij piątkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 820
    • Ft8 279
    • Ft4 457
    • Ft4 775
    • Ft8 827
    • Ft15 081
    • Ft4 457
    • Ft4 457
    • Ft4 138
    • Ft4 138
    • Ft7 356
    • Ft8 091
    • Ft10 254
    • Ft9 149
    • Ft5 094
    • Ft10 302
    • Ft5 148
    • Ft8 458