Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(585)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(585)
    • 5 Star(557)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Wziąłem ten od Xiaomi z powodu połączenia wifi. Po sparowaniu działa dobrze, a synchronizacja jest szybka. Trudno powiedzieć, czy pomiary nadwozia są dobre, ale ogólnie produkt jest bardzo dobry w cenie. Chociaż Xiaomi w skali 2 może mieć nieco lepszy projekt i budowę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przybyl szybko, bez uszkodzen. Stabilna, masywna konstrukcja. Działa z 3 bateriami AAA. Mierzy szybko i dokładnie. Aplikacja do pobrania jest dostępna do nauki, ale możesz ją poczuć. Mogę polecić go z dobrym sercem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Przyszło na czas. Łatwy do zamiłowania (po prostu umieścić w 3 aaa baterii (nie w zestawie)) działa dobrze i wygląda w wysokiej jakości. Kupiłem dwa, bo to była bardzo dobra oferta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Bardzo wymagająca, wysokiej jakości skala. Podczas łączenia, należy zwrócić uwagę, ponieważ jest wymieniona pod nazwą „paska tłuszczu". Mam nadzieję, że to się zmieni i nie jest to urządzenie. Opakowania są odporne na działanie kurierów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Super szybka dostawa z najwyższej klasy nośnik (DHL). Produkt został dostarczony bez zarzutu! Już próbowałem i kocham tę wagę. Dużo informacji i łatwy w obsłudze. Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo zadowolony ze skali. Szybka dostawa i wysoka jakość. Również aplikacja jest bardzo przydatna i szczegółowa. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Skala jest fajna, podoba się, że automatycznie rozpoznaje wszystkich członków rodziny i zapisuje wynik w aplikacji przez sieć. Chciałbym zauważyć brak języka rosyjskiego w aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Bardzo ładny i dobry produkt, dokładnie pomiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Dobra jakość. Trudno się połączyć i korzystać z aplikacji BW.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 638
    • Ft15 290
    • Ft9 213
    • Ft17 275
    • Ft24 931
    • Ft33 243
    • Ft9 213
    • Ft5 649
    • Ft12 215
    • Ft35 570
    • Ft129 019
    • Ft3 654
    • Ft6 496
    • Ft34 945
    • Ft3 321
    • Ft4 186
    • Ft5 349
    • Ft7 643