Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3307)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(3307)
    • 5 Star(3251)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Jakość konstrukcji i materiałów bardzo dobra. W porównaniu z innymi nazwiskami, jest inaczej na lepsze. Robi to, co mówi, szybko się ładuje. Polecany bez zastanowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Jedna z najlepszych ładowarek, jakich używałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2016

    This power-supply-unit supports the new QC 3.0-standard for fast-charging and also an additional 5 V, 2,4 A strong port for other devices. Because of the QC 3.0-standard is backwards-compatible, you can also use the QC-port with your other QC-compatible devices. (In my case I used it with a Samsung S7 Edge which sadly only supports QC 2.0.) Or even for non QC-devices, in this case it will just charge them normally with 5V, 2,4 A max. or according to the manual with the highest supported Ampere-rating of the pluged-in device. What you get: You receive the item inside a stable paper-box (picture 1) together with a short manual in English. It includes the technical specifications (picture 2) and answers to frequently asked questions (FAQs). Technical specifications (picture 3): Input: 100-240 V ~ 50/60Hz, 1 A Output: 5,0 V, 2,4 A / 3,6-6,5 V, 2,4 A / 6,5-9 V, 2 A / 9-12 V, 1,5 A The unit is made of a very thick plastic which is very stable. The surface is very glossy (picture 4), so you will end up seeing your finger-prints on it very soon! When the unit is pluged in into a wall-outlet both USB-ports get eluminated in different colors (picture 5), so you are also able to find the ports in the dark. The light of the used port is covered once you have pluged in your USB-cable into it, so you have no disturbing lights in the dark, if you use/cover both ports. I also tried the standard-port together with a USB-QC-2.0-fast-charging-adapter from JUWEI (JUWEI J7-i) to see, if the fast-charging-feature of the adapter gets enabled. And yes, in my try to recharge my S7 Edge from 82 % battery-level to full, it was even faster than the estimated 31 minutes for "Fast-Charging" shown on the smartphone-display. During my try, the unit doesn't even got as warm as my hand, so I assume it might get a bit warmer, if you use both ports at the same time for a longer period, but I doubt it would get very hot. I hope this review would be of any help for everyone else who is thinking about a purchase of this item. (Sorry, if there are any complicated sentenses or words inside this review, because I come from Germany and english is not my native tongue.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2016

    Корпус качественный,глянцевый.Немного греется при зарядке.Не пищит. При нагрузке 2а. Порт 2.4 выдает 5.1в 1.9а. Порт 3.0 выдает 4.94в 1.85а-пока нечем потестить порт 3.0 на стандарт QC3.0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Producent udziela 18-miesięcznej gwarancji na urządzenie. Bez obciążenia na wyjściu QC mamy 5,05 V, przy obciążeniu 3.1 A - 5,16 V, dla 9,07 V daje obciążenie powyżej 2,1 Amperes, A dla 11.9 Obciążenie woltów 1,59 Amperes trwale przenosi i pod większym obciążeniem zmniejsza napięcie wyjściowe. Na wyjściu mocy bez obciążenia mamy 5.16 Voltów, na 1,59 Ampere mamy 5.03 Voltów, na 2.00 Ampere 5.05 Voltów, Przy 2,42 Ampere mamy 5,03 Voltów, w 2.7 Ampere mamy 5,02 Voltów, a gdy prąd ładunkowy jest zwiększony powyżej 2.7 Ampere zmniejsza napięcie wyjściowe - patrz działanie obwodu ochronnego na prądzie. Ochrona przeciążenia działa na każdym wyjściu niezależnie, ale jednocześnie na obu wyjściach nie sprawdziłem wydajności ochrony. Gdy wyjściowe obciążenie zasilania jest wyłączone i telefon jest podłączony do ładowania (ma szybki obwód ładowania do 9 Voltów i maksymalny prąd 1,7 Amperes) napięcie wyjściowe wolniejszego ustawienia na 5,15 Voltów. Ładowanie zrobiło bardzo pozytywne wrażenie. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Dostawa trwała 3 dni z magazynu RU. Doskonałe ładowarki kupuję już drugi raz (zamówione na raz 2 szt.). Plusy: przyjemna konstrukcja i jakość materiałów, stabilne działanie i niezawodność. Warunkowy minus: Chciałbym oba porty z QC3. Zdecydowanie polecam zakup. Zwłaszcza w okresie sprzedaży.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Uso carregadores e cabos Blitzwolf desde que comprei meu primeiro celular da China, no final de 2016, e, sinceramente, aposento o carregador e cabo originais e passo a usar apenas os da BW, tamanha a qualidade de construção e efetividade! Sempre recomendo produtos da BW, e como a Banggood tem os melhores preços para a marca, sempre compro por aqui e recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    Sem dúvidas o melhor carregador que já comprei! qualidade de construção excelente, e pode carregar dois aparelhos ao mesmo tempo com eficiência! Recomendo fortemente pois é um dos melhores do mundo... agora só tô esperando os cabos da blitzwolf 3.0a chegar pra completar! comprei 2 e já estou de olho pra comprar mais. valeu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2018

    Посылка доехала в Украину (Хмельницкий) за 19 днейчто считаю вполне отличным сроком. Коробочка была запаянная в плёнку. Сама зарядка также обернута в плёнку. По качеству материалов очень порадовала. Довольно увесистая. есть подсветка usb портовчто тоже несомненно плюс. Быстрая зарядкакак и заявлено поддерживается. Всё очень понравилосьспасибо магазину! Однозначно рекомендую к покупке.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2016

    Сертифицированная зарядка Qulacom с поддержкой технологии заряда QC 3.0, с поддержкой технологии Power3S. Есть подсветка usb портов — удобно в темноте не нужно искать. Технология Power3S (на самом устройстве технология обозначена как sPower): Подстраивается под технологии заряда устройства и заряжает их максимально допустимым током. Так же благодаря технологии Power3s оба порта совместимы со всеми устройствами

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 154
    • Ft2 838
    • Ft4 736
    • Ft3 785
    • Ft4 101
    • Ft2 207
    • Ft5 364
    • Ft6 532
    • Ft3 154
    • Ft1 891
    • Ft4 733
    • Ft3 628
    • Ft4 417
    • Ft4 733
    • Ft12 625
    • Ft9 468
    • Ft2 523
    • Ft5 831