Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Przybyło w ostatnim dniu terminu (40 dni) po raz pierwszy tak późno w Banggood. I zapłaciłem 3,60 dolarów ekstra bez wzmianki o zamówieniu. Wielkie rozczarowanie z Banggood. Bezprecedensowy. Jedna gwiazda, bo nie jest na końcu ulicy. Za 25 euro mam prawdziwy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Doskonały, dobrze zapakowany, dobrze zbudowany, cięższy od mojej oryginalnej ładowarki, nie towarzyszy kablowi, normalnie działa szkoda, że moja komórka nie obsługuje 65w kkkkkkkkkkk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 29 stycznia. Dotyka 27 dni prostych i 19 dni roboczych, od wysyłki, oraz 28 i 20 dni, prosto i biznesowo, odpowiednio od daty realizacji zamówienia. Jest naprawdę ciężki i gruby. Jest dość silny, co oznacza, że potrafi naładować telefon dość szybko. Upewnij się, że twój telefon ma protokół szybkiego ładowania, gdy będzie to 65W i może popsuć akumulator telefonu. Potrzebujesz kabla typu C, aby go naładować, wyjście jest tego typu. Świetny produkt! 5 gwiazdek. Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany 29 stycznia. 27 dni roboczych i 19 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 28 i 20 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Jest dość ciężki i gruby. Jest bardzo potężny, co oznacza, że możesz naładować telefon bardzo szybko. Upewnij się, że twój telefon ma protokół szybkiego ładowania, ponieważ moc 65W może popsuć akumulator twojego telefonu. Potrzebujesz kabla wylotowego typu C, żeby go naładować. Doskonały produkt! 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Ładowarka z jakością Blitzwolf tj. 5*, uwaga q jest bardzo dobrej jakości, usb-c kompatybilna z iPhonem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dostarczone bardzo szybko i dobrze zapakowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ładowarka działa dobrze, jest trochę długa. Wrzuciłem zdjęcie wszystkich trybów ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Moja opłata za telefon i tablet o 14.30 spadła do 1 godziny. Dobry produkt polecam produkt dobrej jakości. 20 tl podatek od ładunku standardowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Naprawdę dobrej jakości ładowarka!! Szybka zmiana urządzenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Jakość produktu jest wybitna bardzo bliska tego, czego oczekiwałem, gorąco polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 566
    • Ft4 993
    • Ft11 417
    • Ft16 054
    • Ft17 126
    • Ft7 848
    • Ft17 482
    • Ft15 340
    • Ft4 323
    • Ft3 566
    • Ft11 120
    • Ft3 566
    • Ft13 199
    • Ft4 279
    • Ft5 188
    • Ft8 917
    • Ft20 605
    • Ft23 905