Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(781)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(781)
    • 5 Star(732)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Oba zasilacze dotarły nietknięte. Opakowanie było idealne, a dostawa była szybka. Miałem czas, aby spróbować na moim telefonie (Xiaomi Mi9). Podłączyłem mały licznik USB między zasilaczem a telefonem. Urządzenie dostarczyło 5,06 V bez obciążenia, podczas ładowania zwiększyło napięcie wyjściowe do 9,08 V i naładowało mój telefon na 1,84 A (zgodnie z normą QuickCharge 3,0).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Świetne urządzenie i jakość produktu jak zawsze z Blitzwolf! Dla mnie jest to zmiana gry, mam wiele gadżetów technologicznych, które muszą ładować i cieszę się, że mogę naładować swoje urządzenia z komfortem na moim biurku. Testowałem z ładowaniem mojego telefonu i ładuje się z taką szybkością. Jestem bardzo zadowolony! Dobry sprzedawca 10/10 5

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 4 lutego. Dotyka 16 dni prostych i 12 dni roboczych, od wysyłki oraz 23 i 19 dni, od dnia realizacji zamówienia. Był w pakiecie z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Ładowarka musi być sama podłączona na wylot, inaczej nie będzie działać prawidłowo. Porty (2 Typ-C; 2 USB 3.0; 2 USB) mogą odbierać uderzenia z wielu urządzeń ładujących jednocześnie (próbowane do 3, przełączające porty) i 75W wystarczy na to wszystko. Jest ładny, dobrze zbudowany i miły dodatek do osoby, która zawsze ładuje wiele urządzeń, jak to oszczędza miejsce i gniazdka. Pięć gwiazdek! ** Nie próbowałem jeszcze portu typu C ** Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany w dniu 4 lutego. 16 dni roboczych i 12 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 23 i 19 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Był w paczce z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Wyślij POTRZEBUJE być podłączony sam w gniazdku (Nie używaj filtra linii ani linijki, posiada własny regulator przepływu mocy) Inaczej to nie zadziała w odpowiedni sposób. Wyjścia (2 Typ-C; 2 USB 3.0; 2 USD w normie), trzymają blokadę z wieloma urządzeniami ładującymi się jednocześnie (testowałem do 3 razem, zmieniając wyjścia) i 75W wydają się wystarczające dla wszystkiego. Jest piękny, dobrze zbudowany i jest dobrym nabytkiem dla osoby, która zawsze posiada wiele urządzeń w tym samym czasie, co oszczędza miejsce i gniazdka. 5 gwiazdek! ** Nie użyłem jeszcze wyjścia typu C**

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wysokiej jakości ładowarka biurkowa z PD, QC3 (do 18W), QC2. Używam go do ładowania laptopa Huawei, telefonów komórkowych, tabletów, kamer WiFi i centrów mi. Całkiem wszechstronny. Tylko jedna wtyczka wystarczy do ładowania wielu urządzeń. Wygląda świetnie, działa efektywnie. Najlepsza ładowarka Blitzwolf jak dotąd. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Ładowarka robi, co mówi. Jedyny problem, jaki znalazłem w tym, że kiedy podłączasz i wyłączasz urządzenia, wszystkie inne urządzenia zresetują swoje ładowanie i zaczną od nowa. Na przykład, podłącz dwa telefony do urządzenia. Kiedy usuniesz jeden telefon, zobaczysz drugi, mówi, że zaczyna się ładować. To może być problem, jeśli spodziewasz się nieprzerwanego ładowania od tej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    QC is perfect. Outputs are OK. Support for the phone is particularly good and the quality of the material used is also excellent. BlitzWolf is always super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Obsługa QC3.0 i PD3.0. Niestety nie mogę używać obu QC3.0 na ładowarkach Nitecore UMS do szybkiego ładowania baterii 21700. Pozwól mi użyć tylko jednej ładowarki do szybkiego ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Element jest bardzo dobry i jak zawsze z produktów Blitzwolf, wykonany w doskonałym standardzie. Pomogło mi ograniczyć liczbę kabli i adapterów w moim biurku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Świetny produkt, bardzo dobra jakość ładowarki, nie miał dobrego wrażenia z wtyczką, jak wkładałem w wtyczkę i złamałem, musiałem wymienić, oprócz tego marnego wrażenia reszta była idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Świetny produkt. Ładuje się bardzo szybko. Mam magazyn Anker, a ten jest mniejszy. Baza jest bardzo przydatna i pasuje do dwóch telefonów po jednej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 235
    • Ft8 777
    • Ft6 639
    • Ft14 529
    • Ft4 538
    • Ft20 190
    • Ft3 494
    • Ft9 382
    • Ft7 263
    • Ft12 107