Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(729)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(729)
    • 5 Star(710)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2020

    Mam podobne ładowanie na 6 aukey PA-T11. Chciałem kupić inny, ale nie mogłem go znaleźć. Szukałem podobnego i znalazłem tę ładowarkę. Przeprowadziłem testy. Prąd pada, napięcie też. Napięcie pod obciążeniem jest niewielkie do 4,9 V. Ale niestety, nie ma ochrony przed zwarciem. Przesyłam porty na 4.2A, bardziej się boję. Ochrona nie powiodła się na aukey aukey PA-T11, ochrona została uruchomiona na portach bez szybkiego ładowania w pozycji 2.8A. W portach szybkiego ładowania ochrona również nie powiodła się. Nie jestem zadowolony z zakupu. Musi być eksploatowany pod stałym nadzorem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Kolejne doskonałe urządzenie z Blitzwolfa. Posiada w sumie sześć portów usb, z których dwa (zielone) to technologia Q.C3.0.Bardzo ładne i przydatne zarówno na wyświetlaczu i funkcjonalne.Kupuj niestraszne z gwarancją Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    I bought two of these while on offer. Brilliant charging devices, charges my wife's POCO X3 on full speed no problem and my Xiaomi Redmi 9 Pro no problems, they show the charging logo to say they are fast charging so the must be working OK. If I used an extension cable on my old original charger the fast charge was disabled but it definitely fast charges. Then the bonus of being able to charge all your other devices at the same time, battery charger etcetera is a real bonus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Ładowarka jest bardzo dobra, wygląda jak jakość konstrukcji, wygodna, a kabel z półtora metra, służy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Minął tydzień odkąd kupiłem swój. Oprócz tego, że ta ładowarka jest super grzewcza, kiedy umieścić 4 lub więcej urządzeń ładujących w tym samym czasie, poza tym nie mam żadnych skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    To samo co moja pierwsza recenzja, cholernie dobra ładowarka i szybka. Co więcej trzeba powiedzieć. Kupiłem dwa takie, jeden dla mnie i jeden dla OCH.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Doskonała ładowarka, BlitzWolf zawsze prześcigająca. Szybki port ładowania jest bardzo dobry, działa równie dobrze jak oryginalna szybka ładowarka urządzenia mobilnego. Dotarł bardzo szybko do Brazylii, około 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Thanks! Ma megérkezett és már használatban is van, így a nappaliban egyszerre több telefont is könnyen lehet tölteni. Azt kaptam amit vártam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Świetna ładowarka, jak to może szybko ładować 2 telefony jednocześnie, dodatkowo posiada dodatkowe porty do ładowania mojego smart zegarek i słuchawki. Jak zwykle Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,848
    • Ft6,167
    • Ft2,157
    • Ft4,409
    • Ft3,082
    • Ft4,409
    • Ft5,859
    • Ft4,933
    • Ft3,051
    • Ft8,018
    • Ft9,561
    • Ft2,157
    • Ft3,699
    • Ft8,944
    • Ft9,253
    • Ft3,699
    • Ft9,870
    • Ft2,157