Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1373)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1373)
    • 5 Star(1327)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2020

    Mam podobne ładowanie na 6 aukey PA-T11. Chciałem kupić inny, ale nie mogłem go znaleźć. Szukałem podobnego i znalazłem tę ładowarkę. Przeprowadziłem testy. Prąd pada, napięcie też. Napięcie pod obciążeniem jest niewielkie do 4,9 V. Ale niestety, nie ma ochrony przed zwarciem. Przesyłam porty na 4.2A, bardziej się boję. Ochrona nie powiodła się na aukey aukey PA-T11, ochrona została uruchomiona na portach bez szybkiego ładowania w pozycji 2.8A. W portach szybkiego ładowania ochrona również nie powiodła się. Nie jestem zadowolony z zakupu. Musi być eksploatowany pod stałym nadzorem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Kolejne doskonałe urządzenie z Blitzwolfa. Posiada w sumie sześć portów usb, z których dwa (zielone) to technologia Q.C3.0.Bardzo ładne i przydatne zarówno na wyświetlaczu i funkcjonalne.Kupuj niestraszne z gwarancją Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    I bought two of these while on offer. Brilliant charging devices, charges my wife's POCO X3 on full speed no problem and my Xiaomi Redmi 9 Pro no problems, they show the charging logo to say they are fast charging so the must be working OK. If I used an extension cable on my old original charger the fast charge was disabled but it definitely fast charges. Then the bonus of being able to charge all your other devices at the same time, battery charger etcetera is a real bonus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    ... ένα ακόμη καλό προϊόν από την γνωστή εταιρεία!!! .. καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση.. ..για την δουλειά που το ήθελα .. πάει άριστα...δεν φορτίζω 6 συσκευές ταυτόχρονα.. αλλά για γρήγορη φόρτιση τα πάει καλά... ... όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος .. γρήγορη αποστολή!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Przede wszystkim chcę pochwalić jakość tego pięknego, super funkcjonalnego produktu Blitzwolf dla mnie jest idealny obgda Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Minął tydzień odkąd kupiłem swój. Oprócz tego, że ta ładowarka jest super grzewcza, kiedy umieścić 4 lub więcej urządzeń ładujących w tym samym czasie, poza tym nie mam żadnych skarg.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2022

    Świetny produkt. świetna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Posiada kabel AC o mocy 1,8 metra UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Ten produkt jest naprawdę imponujący w jakości i funkcjonalności budynku. Złącza S-energia mogą dostosować się do obecnych 5V;2.4A. I jest to z dwustronną taśmą, na wypadek, gdyby chciał pan ją gdzieś zatrzymać. Najlepszym hukiem dla ciebie, jedyne, czego nie będzie w porównaniu z Ankerem, jest złącze typu c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.89
    • US$99.99
    • US$12.64
    • US$11.49
    • US$4.99
    • US$16.99
    • US$49.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$21.84
    • US$49.99
    • US$22.79
    • US$50.81
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$269.99