Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(932)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(932)
    • 5 Star(909)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    I bought two of these while on offer. Brilliant charging devices, charges my wife's POCO X3 on full speed no problem and my Xiaomi Redmi 9 Pro no problems, they show the charging logo to say they are fast charging so the must be working OK. If I used an extension cable on my old original charger the fast charge was disabled but it definitely fast charges. Then the bonus of being able to charge all your other devices at the same time, battery charger etcetera is a real bonus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Kolejne doskonałe urządzenie z Blitzwolfa. Posiada w sumie sześć portów usb, z których dwa (zielone) to technologia Q.C3.0.Bardzo ładne i przydatne zarówno na wyświetlaczu i funkcjonalne.Kupuj niestraszne z gwarancją Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Ładowarka jest bardzo dobra, wygląda jak jakość konstrukcji, wygodna, a kabel z półtora metra, służy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Minął tydzień odkąd kupiłem swój. Oprócz tego, że ta ładowarka jest super grzewcza, kiedy umieścić 4 lub więcej urządzeń ładujących w tym samym czasie, poza tym nie mam żadnych skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    To samo co moja pierwsza recenzja, cholernie dobra ładowarka i szybka. Co więcej trzeba powiedzieć. Kupiłem dwa takie, jeden dla mnie i jeden dla OCH.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Doskonała ładowarka, BlitzWolf zawsze prześcigająca. Szybki port ładowania jest bardzo dobry, działa równie dobrze jak oryginalna szybka ładowarka urządzenia mobilnego. Dotarł bardzo szybko do Brazylii, około 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dotarła w ciągu 12 dni. Bardzo wysoka - opłata za jakość. Wszystkie cechy są zgodne z podanymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    dnia 23/07 i wydany dnia 10/08; Pakiet przybyły zintegrowany i dobrze zapakowany; Przetestowałem szybkie ładowanie Galaxy s9Plus z 27% akumulatorem i wydałbym 1h35m, o 14 min więcej niż oryginalna ładowarka; Dobrze zbudowany, piękny i kompaktowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Otrzymano w ciągu 23 dni. Ładne opakowanie. 2 z portów obsługuje szybkie ładowanie 3 więc ładuje obsługiwane urządzenia bardzo szybko, a także posiada 6 portów, dzięki czemu można ładować 6 urządzeń jednocześnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Charger no 3, this one for my daughter. Really pleased with them, they do the job, fast charge our phones, don't get ridiculously hot like some chargers. Only thing that would improve them is to have a UK PLUG on the end of the fig 8 supply lead.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 395
    • Ft1 988
    • Ft4 979
    • Ft3 648
    • Ft4 312
    • Ft3 445
    • Ft7 631
    • Ft2 652
    • Ft9 955
    • Ft33 190
    • Ft2 984
    • Ft18 701
    • Ft9 623
    • Ft3 316
    • Ft4 644
    • Ft10 287
    • Ft9 291
    • Ft26 551