Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(984)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(984)
    • 5 Star(938)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    Niesamowity gadżet! Blitzwolf mnie nie zawiódł... Małe, ale cudowne. Jest idealnie połączony z aplikacją Digoo. W razie gdyby nie miał urządzenia, które chcesz obsługiwać, istnieje możliwość zrobienia własnego pilota. To niesamowite!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Εκπληκτικό gadget!! Η Blitzwolf δε μ έχει απογοητεύσει... Μικρό αλλά θαυματουργό. Συνδέθηκε άψογα με την εφαρμογή της Digoo. Σε περίπτωση που δεν έχει τη συσκευή που θες να χειριστείς, υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις δικό σου τηλεχειριστήριο! Καταπληκτικό!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Mam test, zainstalowany, przygotowany, to pracuje z Alexa, bardzo dobry i bardzo łatwy do przeniesienia, jakości produkt, firma Blitzwolf, który jest producentem zdobył moje serce, kupię lampy i inne produkty marki, Już umieściłem wszystko, co korzysta z pilota jest podłączone do niego, telewizor, klimatyzacja okien, aparatu dźwiękowego, domu, dźwięku, nawet te tanie lampy, które są kolorowe, które zmieniają kolory w sterowniku jest ustawione na to, że działa Alexa, okay! P.S Uwaga nie przychodzi źródło, więc skorzystaj i kup już jeden na jednostkę. 5v z 1A to telefony komórkowe z wejściem USB, ponieważ pochodzą z ced lub a.źródło z kablem Mini USB znanym jako v8

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Doskonała kontrola. U Alexy, dostałem go tylko dzięki SMART Life. Nie mogłem tego zrobić z Tyuą. Produkt jest kompaktowy, ma bardzo atrakcyjny, błyszczący wygląd. Zadowolona. Tylko czas, aby przyjechać, 51 dni roboczych, brazylijska poczta nie pomaga, produkt był dobry czas minął, złożył około 5 lub więcej skarg na stronie internetowej poczty, ważył, że już straciłem swój produkt. Więcej w końcu wyszło 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Sima korong forma, nem rögzíthetős fajta. Illetve ragasztóval bárhova, csak nem erre képezték ki. Sajnos csak fél siker volt, Régi JVC berendezéseket kellett volna vezérelnie. Érdekes hogy a Legrégebbi VHS magnót kezelte, a DVD lejátszó is ment neki, de a TV már nem, pedig fiatalabb mindkettőnél. Klímát is kipróbáltam, Fisher és GREE is ment vele. Smart Life appal volt használva, gondot nem tapasztaltam. Talán úgy jobb lett volna ha valami stanby megoldással működne, beleraknak egy kis akkut, így nem lenne a vezetékhez kötve, desig és használhatóságot bővítene. Valami olyasmi megoldást kéne alkalmazni mint az ajtó nyitás figyelő szenzorok. UI.: A kábele elég hosszú, de nem eléggé mivel áramforráshoz kötött. Érzésre kb a 2m kábel lenne a kezdés, vagy több. Amit adnak az 1.2m hosszú, és nem tudtam értelmesen úgy lerakni hogy lefedjen mindent (asztal vagy polc lett volna a cél, de valami kimaradt akármelyikre raktam).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nie było problemów z dostawą, z wyjątkiem Chińskiego Nowego Roku, bardzo szybko. Urządzenie jest podłączone, działa, kupuję je po raz drugi, do jeszcze jednego pokoju. Możesz kontrolować prawie każde urządzenie, ustawienia pozwalają plus jest również biblioteka. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Urządzenie jest bardzo małe i dyskretne. Przez Google, mogę zamówić telewizory. Kupiłem go w chiński czarny piątek 11/11 i dostałem rozsądną zniżkę. Zamówiłem go z Hiszpanii i wszystko poszło dobrze. Działa tylko na podczerwień. Zawsze można dostosować przyciski w ich aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Produkt dotarł w 17 dni, znalazłem go dość szybko. Instalacja produktu jest bardzo prosta, pomimo tego, że zdecydowała się na korzystanie z aplikacji Smart Life (dla ułatwienia połączenia z Alexa/Google Home) z inwestorami korzystania z aplikacji Blitzwolf. Pracował z 3 urządzeń (Air Conditioner, Fan i Telewizja) tutaj z domu. Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Poza nie tak przyjaznym uzytkownikiem, mogę tylko dnia dobre rzeczy o tym uniwersalnym zdalnym urządzeniu. Kiedyś miałem Samsung Galaxy S4 i miał wyjście IR, obecnie z moim obecnym telefonem, A71, nie mam nadajnika IR. Ten nadajnik IR ma zastąpić wszystkie moje piloty, nawet moje piloty Logitech harmonijne. Jeśli szukasz zamiennika dla trudnego do znalezienia pilota lub po prostu chcesz bardzo nowatorskie podejście do czynienia z całym swoim sprzętem a/v i smakołykami, spróbuj tego rozwiązania, jest dość cholernie dobre i łatwe w użyciu. Z tak małym designem i kolorem, który dobrze komponuje się z moim sprzętem A/V, pozostaje niezauważony. A +

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Produkt działa naprawdę dobrze. Jest dość trudny do zainstalowania, z mało dokładnymi instrukcjami, ale operacja pasuje do tego, co obiecuje. Paczka dotarła bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 509
    • Ft6 318
    • Ft2 464
    • Ft7 088
    • Ft6 163
    • Ft5 137
    • Ft9 345
    • Ft5 137
    • Ft3 537
    • Ft8 013
    • Ft3 080
    • Ft4 622
    • Ft5 855
    • Ft8 013
    • Ft8 091
    • Ft8 544
    • Ft6 049
    • Ft24 663