Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    Produkt dotarł w porządku i cicho Działa perfekcyjnie Prosty w użyciu: Podłącz go do gniazda za pomocą kabla micro usb, który przyszedł (myślę, że powinien to być usb-c, niech pasuje ne?!) i adpater box (nie dołączone). Pobierz kompatybilną aplikację do podłączenia urządzenia. Zresetuj urządzenie, naciskając jeden przycisk, aż pojawi się szybki migający niebieski led. Można go teraz połączyć z aplikacją przez Wi-Fi - 2,4 Ghz Tak bardzo łatwy w użyciu, że urządzenie jest kompatybilne z kilkoma markami i urządzeniami Polecaj zakup!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Świetny produkt bardzo szybka wysyłka. Duża gama firm i mechanizmy działania podczerwieni. Ma prawie wszystko w aplikacji od dużych firm do bardzo małych. Jedyną wadą jaką widziałem jest to, że nie możesz znać urządzenia, które chcesz sprawdzić, czy jest włączone czy wyłączone Gdybyśmy tylko mogli znaleźć sposób, to chcielibyśmy wiedzieć, jak się czujesz, aby sprawdzić, czy jest otwarty lub w inny sposób

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Poród trochę się spóźnia. Wszystko jest w porządku. Ładuje się, ćwiczy później, ale BlitzWolfnak ma wystarczająco dużo punktów, by awansować pięć gwiazdek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • sezertt
    TR
    21/10/2021

    Bardzo dobra jakość i małe. Maska na skalę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo małe. Lubię piękne okrągłe kolory. Prosta instalacja. Bardzo skuteczna. Polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Wciąż testujemy, ale jak na razie działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobry Wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Zajęło mi trochę czasu, ale w dobrym stanie, nadal nie wiem jak testowany mam nadzieję, że działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Thx, działa dobrze. Skrzynka uszkodzona podczas dostawy, ale nie ma uszkodzeń urządzenia. Czerwone światło przez połączenie, zielone przez sygnał, niebieskie nie widziało odrzutowca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Szybka poczta, dobra rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 958
    • Ft3 814
    • Ft5 317
    • Ft3 430
    • Ft2 079
    • Ft5 149
    • Ft10 988
    • Ft18 698
    • Ft21 751
    • Ft17 171
    • Ft4 194
    • Ft18 618
    • Ft9 580
    • Ft10 572
    • Ft8 774
    • Ft4 623
    • Ft13 744
    • Ft5 945