Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    As described, came in perfect condition. Will edit the review, once tested

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Świetna ładowarka w cenie, działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    I highly recommended it for those who need a reliable, premium quality PD3.0 Type C charger for their laptops and mobile devices. It has zero-Watt consumption in stand-by mode. I did charging protocol detections and in-depth max output test (see my video for more details). The BW-PL4 wall charger met and exceeded it's specifications. I should mention its carbon fiber front panel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2018

    I use it for charging my MacBook Pro 13 inches, and it works like a charm. Obviously, the charge isn’t as fast as the original charger since it provides 45 watts instead the 61 watts of the original charger. I mesure a 43,5 watts charge with my usb C meter (check pictures). There is a blue light that shine just above the usb c plug when the charger is powered (low brightness).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Ten produkt jest bardzo dobry, szybkie ładowanie i piękny design i lekki produkt, rozmiar jest również świetny dla urządzenia PD. Działa doskonale z Samsung AFC ( Adaptative Fast Chargeing ) i powinieneś użyć kabla wspomagającego PD, jeśli takie masz zamiary. To bardzo opłacalne. Zielone światło jest bardzo subtelne, ale działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Doskonała ładowarka ze zwykłego company!!!!!!! Bardzo szybka misja i zgodnie ze specyfikacją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Ładowarka Blitzwolf są wszystkie dobre, Ja już kupiłem inne modele i jest to najlepszy jaki wygrałem do tej pory, Heavy ładowarka, świetna jakość, polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    The package arrived a little damaged but the product came OK. The products came exactly as ordered. Excellent quality. Made with good plastic. Charging 5V3A 9V3A 12V3A 15V3A 20V2.25A. Status light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Ładowanie szybkie, praca również z Jumper EZ-Book X3 PRO. W końcu tylko jedna ładowarka do wszystkich moich urządzeń 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Doskonały produkt! Oryginalny i dobrej jakości. Zalecam kupno go. Gratulacje, BlitzWolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 373
    • Ft7 291
    • Ft6 523
    • Ft4 987
    • Ft8 445
    • Ft3 837
    • Ft3 069
    • Ft7 311
    • Ft4 987
    • Ft5 981
    • Ft5 755
    • Ft6 141
    • Ft7 291
    • Ft4 219
    • Ft4 987
    • Ft4 605
    • Ft13 295
    • Ft5 981