Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Doskonała ładowarka ze zwykłego company!!!!!!! Bardzo szybka misja i zgodnie ze specyfikacją!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    As described, came in perfect condition. Will edit the review, once tested

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Świetna ładowarka w cenie, działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Wytrzymałe wykończenie, wysoka jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Nie zapomnij o kablu zamówienia osobno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    I highly recommended it for those who need a reliable, premium quality PD3.0 Type C charger for their laptops and mobile devices. It has zero-Watt consumption in stand-by mode. I did charging protocol detections and in-depth max output test (see my video for more details). The BW-PL4 wall charger met and exceeded it's specifications. I should mention its carbon fiber front panel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2018

    I use it for charging my MacBook Pro 13 inches, and it works like a charm. Obviously, the charge isn’t as fast as the original charger since it provides 45 watts instead the 61 watts of the original charger. I mesure a 43,5 watts charge with my usb C meter (check pictures). There is a blue light that shine just above the usb c plug when the charger is powered (low brightness).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Ten produkt jest bardzo dobry, szybkie ładowanie i piękny design i lekki produkt, rozmiar jest również świetny dla urządzenia PD. Działa doskonale z Samsung AFC ( Adaptative Fast Chargeing ) i powinieneś użyć kabla wspomagającego PD, jeśli takie masz zamiary. To bardzo opłacalne. Zielone światło jest bardzo subtelne, ale działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Ładowarka Blitzwolf są wszystkie dobre, Ja już kupiłem inne modele i jest to najlepszy jaki wygrałem do tej pory, Heavy ładowarka, świetna jakość, polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    The package arrived a little damaged but the product came OK. The products came exactly as ordered. Excellent quality. Made with good plastic. Charging 5V3A 9V3A 12V3A 15V3A 20V2.25A. Status light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 152
    • Ft3 722
    • Ft5 847
    • Ft8 002
    • Ft3 076
    • Ft2 460
    • Ft3 692
    • Ft12 621
    • Ft6 155
    • Ft1 844
    • Ft9 542
    • Ft2 152
    • Ft3 692
    • Ft6 155
    • Ft9 234
    • Ft14 160
    • Ft9 850
    • Ft3 076