Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2022

    Szybka jakość wykonania, bardzo dobra jakość wykonania. Niestety za mało akcesoriów, kabel DC-DC lub USB-C do DC, aby móc natychmiast podłączyć panel słoneczny, byłoby miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    To nie działa, to nie działa Włączanie go wyświetla kod błędu 10 (patrz zdjęcie). Rozmawiałem ze wsparciem technicznym, ale jak dotąd nic nie zrobiono. BARDZO ZŁY PRODUKT (w moim przypadku)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Świetne urządzenie, solidne i dobrze zbudowane, naprawdę kompaktowe i lekkie. Pieniędzy dobrze wydane. Bateria jest prawie na pewno 11,1V, 27 Ah, 300W. falownik jest sinusoidalny, ponieważ wentylator nie brzęczy. Wyjście jest stabilne przy 12,2 V nawet przy wyczerpaniu baterii. Logistyka BANGGOOD jest niesamowita, zaledwie 3 dni z Chin do Biella!!! WIELKI BANGGODD (ang.)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Elektrownia jest sprawna. Sprawa jest nie do wytrzymania. Zalety: * Podłącz elektryczny podgrzewacz ze stali nierdzewnej o mocy 300 Watt. Urządzenie działa dobrze i mam wrzącą wodę . (Oczywiście lepiej ogrzać go piecykiem obozowym). * Wyjście 12V jest stabilizowane na stałe 12,5 V. *USB i PD działają zgodnie z opisem. Instrukcja obsługi może być lepsza i nie ma kabli do ładowania urządzenia z panelem słonecznym. Wymagało to lufy 6.5x3mm jack. Ładowanie i dostarczanie 220 V nie działa, ale byłem tego świadomy. Usb działa podczas ładowania. Wyświetlacz numeryczny tylko pokazuje kody błędów byłoby świetnie, gdyby mógł pokazać procent lub wat, który jest używany. W filmie produktowym widać, że BMS łączy się z płytą frontową, żeby ktoś mógł to zhakować? :-) aby nadal otrzymywać te informacje. Overal to świetny produkt za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Szybka jakość wykonania, bardzo dobra jakość wykonania. Niestety za mało akcesoriów, kabel DC-DC lub USB-C do DC, aby móc natychmiast podłączyć panel słoneczny, byłoby miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    dobre wykorzystanie

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Wspaniała elektrownia. Szybka dostawa i wszystko bezbłędnie. wysoka jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$899.99
    • US$1,543.99
    • US$849.99
    • US$149.99
    • US$349.99
    • US$279.99
    • US$359.99
    • US$499.99
    • US$99.99
    • US$1,009.99
    • US$489.99
    • US$149.99
    • US$159.99
    • US$599.99
    • US$447.99
    • US$42.99
    • US$577.49
    • US$109.99