Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Ten BlitzWolf® BW-PG1 462 Wh(300 W 3,7 V/124800 mAh) Zewnętrzny przenośny Power Bank zasilacz awaryjny zasilacz mobilny i bardzo dobra jakość, a także bardzo solidna i super top!!! Próbowałem odwrotne dni przed wpisaniem Recenzję jestem zaniemówił polecam kupić również nie będziesz żałować

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    W końcu otrzymałem mój produkt. Wygląda bardzo dobrze i solidnie. Testuję funkcje. Więc, bardzo mi się podoba.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Wybrałem ten generator powerbanku, aby używać go na wieczornych rynkach na zewnątrz i mieć większą autonomię w kamperach. 55W) i pozostawał na bieżąco przez 7 godzin! Jestem bardzo zadowolony i dostawa była bardzo szybka.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Od czego mogę zacząć :D. Wygrałem ten niesamowity element w aktywności livestream. Komunikacja z Banggood była satysfakcjonująca, ponieważ wysłali mi ją z Republiki Czeskiej, więc nagroda przyszła bardzo szybko. Działa bez problemów. To bank mocy/zaopatrzenia Bestii. Nie mogę się doczekać, aby użyć tego w obozie lub na wycieczce :))) Dzięki Banggood Love U

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Świetnie, tak jak się spodziewałem, musimy udowodnić twoją wydajność. Nie ma ładowarki do samochodu, mam inne urządzenie, które jeśli będzie miało swoją ładowarkę i dobrze mi zrobi, ale dla tych, którzy nie mają, byłoby to negatywne. Mam nadzieję, że nie będę musiał poprawiać swoich słów co do jakości, prawda jest bardzo dobra, w 100%. Jeśli chodzi o dostawę, dotarł zgodnie z planem, 10 👌.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Właśnie przybyłem! Spodziewałem się, że będzie większy, ale jest bardzo kompaktowy. Spróbuję wkrótce!! Przybył w mgnieniu oka!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    05/06/2021

    Dobry produkt. Zamówiony do Włoch z zapasu CZ i przybył w mniej niż tydzień. Zawsze noś ze sobą i być w stanie naładować lipo bez obaw o bycie bez zarzutów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetny akumulator do ładowania baterii komórkowych drony gopro, aby trzymać go na vanie lub samochodzie. Ładowanie 50w panelem słonecznym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Perfekcyjne działa w porządku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Zbuduj to dobrze. Wydajność jest całkiem dobra. Próbowałem za pomocą PC i Monitora z tym produktem, ale nie udało się.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.89
    • US$579.99
    • US$299.99
    • US$659.99
    • US$589.99
    • US$629.99
    • US$539.99
    • US$399.99
    • US$529.99
    • US$1,255.99
    • US$399.99
    • US$329.99
    • US$679.99
    • US$53.99
    • US$2,096.89
    • US$199.99
    • US$219.99
    • US$89.99