Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Doskonały monitor z naprawdę niesamowitej jakości obrazu użyłem niezliczonych możliwości połączenia i byłem zaskoczony wszystkim po prostu nie mógł włączyć zewnętrznego hd, jeśli ktoś wie lub ma wskazówki i może zostawić w komentarzach doceniam to.Wszystko przyszło bardzo dobrze zapakowane pudełko wyszło dość dużo nienaruszone bez żadnej awarii Połączenia z PS5 i mój Galaxy Note 20 Ultra okazały się doskonałe z tego monitora.Teraz potrzebuję tylko powerbank do gry i oglądania gdziekolwiek nawet. Podatkują.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Wniosek złożony w dniu 05.07., wysłany w dniu 12.07.2017 r. i otrzymany w dniu 09/08 z powodu odprawy celnej. Był bardzo dobrze zapakowany, wszystko z bardzo dobrej jakości. Produkt przybył wraz ze wszystkimi kablami potrzebnymi do połączeń. Po włączeniu, obraz jest fantastyczny, dużo jakości i rozdzielczości 4K jak obiecałem. Testowane na moim notatce jako drugi ekran, a także testowane na komórkowym jako głównym ekranie. Zarówno wysokiej jakości, jak i natychmiastowej reakcji. Polecam zakup i komplementy do sklepu, który pan wysłał.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Mój biznes ThinkPad, mój prywatny Surface Pro i Dell - doskonale współpracuje z każdym z nich za pomocą jednego kabla USB C. Przenośny drugi ekran to świetny pomysł, który nie tylko zwiększa komfort, ale także zwiększa produktywność. Próbowałem również z Samsung Galaxy S10 zarówno w trybie standardowym, jak i w trybie DEX - wszystko działa idealnie. Jakość obrazu jest świetna w zakresie cenowym, dołączone akcesoria są dobrej jakości i obejmują większość scenariuszy użytkowania. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Najlepszy zakup w moim życiu. W dobrej cenie. Bardzo dobre kolory, rozdzielczość, hdr, dotyk i z telefonu Samsung mogę połączyć go przez USB-c i uzyskać Samsung Dex, który jest jak tryb pulpitu, jak na zdjęciu. To działa perfekcyjnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bardzo dobrze!!! (ang.) Doskonała jakość...Zobacz recenzję https://youtu.be/1QZBKNbqLkY Warte każdego centa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo dobry, zadziwiający nawet obraz, został opodatkowany więcej warte zbyt wiele.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Kiedyś myślałem, że mobilne monitory nie potrzebują funkcjonalności dotykowej ani rozdzielczości 4K, ale kiedy już próbowałem, uzależniłem się. Użyłem go podłączonego do mojego tabletu PC i myślę, że skutecznie poprawił mój tablet PC. Nie miałem też dobrego wrażenia na wsporniku, bo bałem się, że może się zgiąć, gdy go nosiłem, ale to świetnie, że ten monitor może stać sam bez potrzeby obudowy czy stania. To wspaniale, że ten monitor może stać sam bez potrzeby obudowy lub podstawki, a także może być umieszczony w pionie. Jednak, gdy OS był systemem Windows 10, monitor nie wyświetlał się pionowo po podłączeniu do USB typu C. Myślę, że HDMI jest lepsze do wyświetlania pionowego. Niestety, to jest -1 gwiazdka. Podoba mi się też fakt, że jest zrobiony z błyszczącego tworzywa, ale martwię się o odciski palców, stąd gwiazda -1. Jednak byłem mile zaskoczony, że znalazłem dwa kable USB 3.1 zawarte w pakiecie. To daje mu +1 gwiazdkę, więc moja ocena to 4 gwiazdki w sumie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Doskonały produkt, obraz jest piękny, Próbowałem go tylko na przełączniku, ale rendering jest doskonały, pozostaje do wypróbowania 4K HDR. Niestety nie jest on kompatybilny z moją zewnętrzną baterią 24000mah w maksymalnym wyjściu 2,4A. Umieściłem tylko 4 gwiazdki, ponieważ jestem bardzo rozczarowany, że nie ma okładki ani nawet filmu ochronnego. Jak na przenośny ekran, to szkoda, musisz go nosić w pudełku... Jeśli masz link do zakupu kompatybilnej okładki, kupuję natychmiast!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Doskonały produkt, doskonała struktura. Rozdzielczość 4k naprawdę przyjemna dla oka. Audio niestety nie nadaje się do oglądania filmu, ani do odtwarzania: brak jakości i głośności, zobowiązuje do korzystania z słuchawek lub oddzielnych głośników stereo, w celu optymalnego wykorzystania. Wygodna jakość-cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Niesamowicie zaskakuje jakość ekranu i ogólnego produktu. Wiele akcesoriów tylko wtyczka hdmi jest mini hdmi, więc musisz kupić wtyczkę mini hdmi do hdmi, jeśli chcesz podłączyć jako przykład kij Amazon 4k. Możesz podłączyć go do swojego banku mocy, ale musi mieć wtyczkę PD. Spróbuj połączyć się z moim Huawei p40 pro przez USB c ekran jest w pełni taktyczny. Na moim xiaomi box s nadal potrzebujesz do sterowania i to samo dla kija Amazon. Ogólnie za cenę telewizora masz niesamowity przenośny stół w 4k!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft213 112
    • Ft90 161
    • Ft131 145
    • Ft241 998
    • Ft65 571
    • Ft88 522
    • Ft98 358
    • Ft140 981
    • Ft131 145
    • Ft68 850
    • Ft68 850
    • Ft49 177
    • Ft72 128
    • Ft49 177
    • Ft59 013
    • Ft54 095
    • Ft154 096
    • Ft108 194