Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    To naprawdę ładny monitor, z bardzo dobrą jakością i funkcjonalnością. Bardzo dobrze i starannie zapakowane. ...ale to zajęło dużo czasu, by dotrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Genial

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Wykrywa Dexa i jakość obrazu jest całkiem dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Świetny zakup, zalecany nawet jeśli kompatybilność z telefonem jest zawsze sprawdzana. Z s21 wszystko idealne z Oneplus nie, jeśli oprócz sygnału wideo podłączam ładowanie nie działa już. Z mini hdmi podłączyłem zarówno kij ognia i inne pudełka i wszystko działa bez TOUCH choć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Nie działa podłączony do telefonu, co dla mnie jest już ogromną stratą w oczekiwaniach produktu. Z tego co rozumiem, możesz dzwonić tylko z telefonów Samsung. W przeciwnym razie na górze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    I sam produkt jest bardzo dobry, zdjęcia są doskonałe, ale wada dźwięku, który jest zły. Brakuje również kabla, który pozwala na używanie klasycznego HDMI. Wysyłka poza czasem i dużo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Muchas gracias!! El pedido ha llegado antes de lo esperado, en perfectas condiciones y muy bien embalado. Sin duda tiene muy buena pinta, me falta probarlo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Świetny produkt. przekroczył moje oczekiwania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Przyszedł w 10 dni bez cła, i jest idealny i bardzo cienki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Świetny produkt - problem z portem HDMI - rozłącza się cały czas, nie leży dobrze w porcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$219.99
    • US$274.99
    • US$559.99
    • US$399.99
    • US$738.09
    • US$204.99
    • US$219.99
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$169.99
    • US$469.99
    • US$149.99
    • US$324.49
    • US$362.99
    • US$120.99
    • US$296.99
    • US$339.00