Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • romerj
    HU
    12/10/2020

    Byłem bardzo ciekawy kolorów gamut. Test przeprowadzono za pomocą kalibratora SPIDER Elite 5. Jestem zadowolony z wyniku! AdobeRGB: 81% NTSC: 75% SRGB: 100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To naprawdę był dobry zakup, oferuje to, co obiecuje, były używane w ostatnim czasie i jest zaskoczony pozytywnym. Jednak jedyną rzeczą, na którą musisz uważać, jest to, że będziesz potrzebował adaptera, aby podłączyć, w cenie myślę, że powinien być wliczony. Podwózka była dość szybka i bez kłopotów. Jakość materiałów ekranowych jest dobra, a dodatkowo daje kilka kabli do podłączenia na różnych urządzeniach. Nie żałuję wyboru i zakupu, a dodatkowo istnieje kilka opcji zakupu tego ekranu dla wszystkich użytkowników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobrej jakości produkt, ma dobre wykończenie, bardzo piękny obraz, zapewnia to, co mówi

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Muito bom pelo preço.Excelente entrega.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, doskonałej jakości produkt polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Brutalny, przybył w cztery dni i dostarczył go w ręce. Fantastyczny w użyciu, jako pomocnik przy obu moich aparatach Canon i Fujifilm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Monitor z doskonałej jakości widzimy, jak będzie się zachowywać w czasie, ale na razie jest to świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Bardzo szybka wysyłka Niesamowita jakość i niewiarygodne bezpieczne opakowanie Bardzo dobry, przydatny, przystojny Polerowanie czarnego aliminium 4K, dobrze sterowany Typ C,HDMI, USB 3 Skórzana obudowa magnetyczna i inteligentna kołyska Dobra inżynieria Ale Brak dotyku Brak baterii

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Miło zaskoczony jakością tego produktu. Działa dobrze z przejściem USB-PD. Kolory są bardziej niż do użytku biurowego, a ja po prostu musiałem dostosować kolor nieco do wyświetlacza laptopów (R52, G49, B49). Jasność jest wystarczająca do stosowania w pomieszczeniach i nie wpływa na użyteczność. Jest jednak zauważalnie przyciemniony niż większość nowoczesnych wyświetlaczy laptopa. Korzystanie na zewnątrz w cieniu jest po prostu wykonalne ze względu na matowy ekran, ale nie jest to miłe doświadczenie ze względu na niską jasność. Menu działa dobrze, i uważam, że interfejs 3-przyciskowy jest łatwy w użyciu. Nie pamięta jednak ostatniego poziomu jasności, który zawsze muszę ustawiać na 10/10. Stojak/szura jest bardzo inteligentny i podpiera ekran pod ładnym kątem, gdy siedzi przy stole. Nie jest zbyt gruby, i kładzie się na ekran, więc nadal będę z nim ostrożny, gdy go pakuje, aby uniknąć twardego szturchania przed ekranem. Głośniki są bardzo ograniczone, ale działają w kropce, a podstawka pomaga nieco wzmocnić głośność. Pobór mocy w watach jednostki dla poziomów jasności 1–10 podczas przechodzenia nad USB-C wynosi: 5.15, 5.38, 5.65, 5.86, 6.14, 6.41, 6.67, 6.91, 7.22, 7.49 przy użyciu HDMI pobiera dodatkowe ~850mW. Zwykle przynoszę powerbank do zasilania, ponieważ nawet mały daje mi kilka godzin użytkowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Dobrze To naprawdę 4K Wielkość, waga, porty Materiał użyty Jak na razie ładna jakość okładki Źle - Wiele razy nie można wybrać źródła (przykład na Raspberry Pi (2B, 4400) w nie wybranym, ale jeśli podłączę wyświetlacz po sekwencji rozruchu, to jest wyświetlane ok) - Menu OSD nie jest dostępne, jeśli nie ma sygnału, więc nie jesteś w stanie wyegzekwować wejścia, gdy nie działa - Menu OSD: Nie wiem jak wrócić do pierwszej warstwy (3 Dostępne warstwy menu, tylko druga i trzecia jest nawigacyjna)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 142
    • Ft49 557
    • Ft136 288
    • Ft8 050
    • Ft98 808
    • Ft18 210
    • Ft5 263
    • Ft9 599
    • Ft80 532
    • Ft13 316
    • Ft46 460
    • Ft133 190
    • Ft89 205
    • Ft76 506
    • Ft116 154
    • Ft58 850
    • Ft69 691
    • Ft4 290