Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2021

    To naprawdę był dobry zakup, oferuje to, co obiecuje, były używane w ostatnim czasie i jest zaskoczony pozytywnym. Jednak jedyną rzeczą, na którą musisz uważać, jest to, że będziesz potrzebował adaptera, aby podłączyć, w cenie myślę, że powinien być wliczony. Podwózka była dość szybka i bez kłopotów. Jakość materiałów ekranowych jest dobra, a dodatkowo daje kilka kabli do podłączenia na różnych urządzeniach. Nie żałuję wyboru i zakupu, a dodatkowo istnieje kilka opcji zakupu tego ekranu dla wszystkich użytkowników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Muito bom pelo preço.Excelente entrega.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Very fast delivery from Spain to Germany, only 4 days after ordered. The matte display is gorgeous, unfortunately the psu has a US plug and no adapter, but other displays from blitzwolf have, see pic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Produkt jest bardzo dobry, bardzo zadowolony z niego! Mimo, że jest wysyłany z ES do NL, jest wyposażony w zasilacz amerykański! Wsparcie właśnie poinformowało mnie, że jest to normalne i powinienem kupić własne zasilanie. To bardzo rozczarowujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Dostawa w ciągu 3 dni przez GLS i paczka dotarła bez zarzutu. Ekran wygląda świetnie, nie ma przecieków światła ani martwych pikseli. Dźwięk nie jest taki zły. Zadowolony z usługi dostawy, za zarządzanie banggood i produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, doskonałej jakości produkt polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Brutalny, przybył w cztery dni i dostarczył go w ręce. Fantastyczny w użyciu, jako pomocnik przy obu moich aparatach Canon i Fujifilm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobrze! Jest tak, jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • romerj
    HU
    12/10/2020

    Byłem bardzo ciekawy kolorów gamut. Test przeprowadzono za pomocą kalibratora SPIDER Elite 5. Jestem zadowolony z wyniku! AdobeRGB: 81% NTSC: 75% SRGB: 100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Bardzo szybka wysyłka Niesamowita jakość i niewiarygodne bezpieczne opakowanie Bardzo dobry, przydatny, przystojny Polerowanie czarnego aliminium 4K, dobrze sterowany Typ C,HDMI, USB 3 Skórzana obudowa magnetyczna i inteligentna kołyska Dobra inżynieria Ale Brak dotyku Brak baterii

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$274.99
    • US$399.99
    • US$559.99
    • US$199.99
    • US$219.99
    • US$159.99
    • US$169.99
    • US$179.99
    • US$259.99
    • US$149.99
    • US$469.99
    • US$324.49
    • US$362.99
    • US$738.09
    • US$203.49
    • US$649.99
    • US$14.99