Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(465)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(465)
    • 5 Star(423)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2021

    It's a great Portable Monitor, FHD, has touchscreen with lots of options to connect. One thing that makes all difference it's the Full size HDMI (Micro and mini HDMI are not strong enought to handle daily connect and disconnect and it will fail). - Image is great, good colorrs for office use (email browsing, excel, etc). Good brithness and sharpness. - The cover/stand is good, not great and versitile. - Metal casing and glass pannel (Touchscreen) - Al cables are included but the power brick needs an adapter to plug in since its an US plug. Overall this is an excelent monitor, better than Asus (micro HDMI)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    /Szybka misja. Od początku wiedziałem, gdzie jest paczka. Jedyną rzeczą, która na razie nie działa jest pilot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Niestety, port USB-c nie działa z moimi urządzeniami (Laptop i telefon Samsung M51), jak wspomniano w innych recenzjach, na ekranie nie pojawia się sygnał. Ten port działa tylko jako zasilacz, a ekran dotykowy jest niedostępny bez połączenia USB-c. Port HDMI działa dobrze dla funkcji ekranu rozszerzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Niesamowity produkt, kupiłem z zamiarem użycia jako pomocniczego ekranu mojego DJ-400, będę testować na żywo i na scenie z różnymi oświetleniami, ale na razie to przerosło moje oczekiwania, byłem naliczony R$312, ale już się spodziewano

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    An awesome alternative if you travel a lot or just want/need a portable monitor. it’s brightness it’s better than my Dell notebook. it has touchscreen but I don’t use it much, but works fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Idealne płótno! 15,6 cala rewelacyjne, bardzo żywy obraz, światło, już jest z ochronnym „pokryciem", to jest bardzo przydatne w moim mobilnym studio!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Monitor é excelente, de alta qualidade e funciona perfeitamente. Estou utilizando para a função Samsung DeX e eu indico para qualquer um que esteja procurando. Muito bom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    excelente qualidade do produto, estou muito satisfeito com a compra....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Jak na razie dobrze z moim Lenovo, natychmiast się połącz. Możliwość zasilania tylko za pomocą laptopa typu C (nie podłączyć do adaptera).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Bardzo dobrze, lekka i cienka. Dobrze zapakowane i działa z wielkim wizerunkiem Indian.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$36.74
    • US$9.99
    • US$16.09
    • US$15.00
    • US$99.99
    • US$20.79
    • US$8.99
    • US$44.99
    • US$8.99
    • US$189.99
    • US$179.99
    • US$389.99
    • US$649.99
    • US$326.69
    • US$559.99
    • US$355.29
    • US$53.99