Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    Wspaniale! Wszystko było idealne, od czasu, kiedy kupiłem, aż do dnia, kiedy to otrzymałem. Był tak dobrze zapakowany, jak widać na zdjęciu poniżej. I zajęło mniej niż 30 dni, by dostarczyć je do mojego domu w małym miasteczku na wsi 🇧🇷. Więc, co do samego monitora, jestem bardzo zadowolony!!! Konstruktywne parametry są bardzo dobre! Tak dobrze zrobione!!!!! Jakość obrazu jest doskonała!!! Dźwięk też jest dobry. Gorąco polecam!!! Od nie będę podążał za BITZWOLFem!!! Dziękuję, BITZWOLF!!! Dziękuję, Banggood!! Pozdrawiam, Fernando, nie Z 🇧🇷

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Nie otwierałem pudełka przez jakiś czas i miałem wrażenie, że dostanę kompletny produkt. Monitor jest doskonały zarówno dla drugiego ekranu notebooka, jak i ekranu trybu dex. Otrzymasz pięknie wykonane opakowanie ze wszystkimi niezbędnymi kablami (USB typu C, USB Typ C/A, HDMI...), osłoną ochronną, pionową podporą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Monitor jest rewelacyjny! Najwyższa jakość obrazu, super cienka, piękna, solidna konstrukcja i pokaz! Przybyło w 25 dni do mojego domu w Brazylii i zostało opodatkowane przepisem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Łatwa instalacja, wszystko działa poza Zdalnym. Nie mogłem być sprawny Muszę skontaktować się ze sprzedawcą, nie spodziewam się zbyt wiele. 20 dni na dostarczenie zamówienia (Ateny, Grecja)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    V dobry produkt Doskonały pakiet Dokładnie tak jak opisano a jestem z niego zadowolony Touch nie jest kompatybilny z jakąś Aplikacją może być dlatego, że nie używałem kabla typu c i używam tylko HDMI Cable. Ogólnie za bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Miałem problem z kontrolerem, ponieważ J nie wiedział, jak umieścić baterię i banngood rozwiązać problem, pracuje bardzo dobrze z Nintendo Switch, Ładna jakość obrazu i dźwięku jest „ok "Kocham to i jego przenośne, pracował z Power Bank również :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Po godzinach i godzinach użytkowania przez 3 tygodnie, jestem bardzo zadowolony z jakości!! Zalety: . Dobra jakość konstrukcji. . Dobra jakość obrazu. . Szczupła jak obiecałem. . Niski pobór mocy. . Symulowany HDR. Nie jest rozpoznawany jako HDR na żadnym urządzeniu (np. konsoluje zarówno PS4 jak i XBOX One) ~ Ma jednak konfigurację, która „symuluje" HDR bardzo dobrze z dobrym kontrastem koloru, który może być uznany za nawet aktualny, ponieważ naprawdę zmienia się Obraz do czegoś o wiele lepszego, ale to nadal nie HDR. Przeciw: . Dźwięk może mieć lepszą jakość, dostawa z jasnością bez hałasu, akceptowalny do użytku wewnątrz, ale niski dla zewnątrz, z pewnymi trudnościami do słyszenia w zależności od dźwięku wokół. . Dotyk dość dobry i dokładny, ale nie przyjmuje podwójnych lub potrójnych dotyk należy rozważyć wady. Ale nadal polecam i kupić ponownie bez wątpienia do użycia jako tablet przez DEX jest bajeczny, lub do obejrzenia filmu w cichej lokalizacji, lub nawet do grania, gdy nie ma telewizora dostępne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    I already bought from Bangood BW-PCM2 13.3 Inch version as second monitor for my laptop. I now choose PCM3 version touch as monitor to be connected to my Samsung Note 8 and Note 9. It works quite well . As second monitor for laptop it is not really good for a professional use because gamus for Srgb is really short and monitor is not matte. Anyway quite good. Just a mention for seller.... I can understand do not put battery for remote controller, but why do not put inside a converter for power supply? It come with chinese/USa attach abnd there is not converter for UK or EU. in last BW-PCM2 13.3 Inch I received the UE converter togewther with power supply.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Działa doskonale, ekran ma anty-glare i jakość obrazu, którą lubię, dotyk reaguje dobrze, i nie miałem problemów z zainstalowaniem go, użyć portu hdmi dla obrazu, USbC3.0 dla dotyku i pozostałego usbC do podłączenia zewnętrznego źródła zasilania, aby nie przeciążać portu USbC laptopa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Super szybka dostawa z magazynu w Hiszpanii. Zamówienie wykonane w niedzielę wieczorem i otrzymane we wtorek w porze lunchu. Doskonała ogólna jakość monitora. Cienkie, lekkie i o dobrej jakości konstrukcji, ze szczotkowanym aluminium. Robi wszystko, co obiecuje. Działa bez konieczności podłączenia do mocy z Huawei Mate 20 Pro i Surface Go2. Wystarczy podłączyć kabel USBC Wady: Dostarczony kabel Hdmi jest wadliwy. Transformator mocy nie jest przeznaczony do gniazd europejskich i nie został dostarczony adapter. To było złe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 854
    • Ft70 229
    • Ft7 936
    • Ft1 829
    • Ft3 356
    • Ft6 156
    • Ft2 134
    • Ft4 580
    • Ft11 359
    • Ft20 151
    • Ft76 336
    • Ft137 408
    • Ft45 801
    • Ft131 301
    • Ft76 336
    • Ft73 283
    • Ft58 015
    • Ft3 051