Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • EduVIP3
    BR
    22/09/2020

    Fantastyczne!! Gorąco polecam ten monitor. Produkt jest zaskakująco dobry jak na swoją cenę, świetna ogólna jakość z wyjątkiem dźwięku (co jest ok dla czegoś tak cienkiego). Banggood jest świetny. Otrzymałem mój produkt (w Brazylii) bez dodatkowych podatków! Kupię tu jeszcze raz i kupię od Blitzwolfa. Nadal sugerowałbym/polecić każdemu z Brazylii, aby korzystać z ich ubezpieczenia podatkowego, nigdy nie wiadomo!! Dzięki wielkie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Świetny produkt i serwis! Doskonały ekran z dobrą grzywką! Działa z opcją Samsung dex. Dobrze zapakowane! Świetny produkt i serwis! Doskonałe płótno z dobrym wykończeniem! Pracuje z Samsung Dex. Bardzo dobrze zapakowane. Polecam płacić za ubezpieczenie, jak kasjer jest duży i byłem obciążony 168 reali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Uwielbiam ten przedmiot. Mam tylko małe miejsce do pracy, a to zajmuje ledwie mało miejsca. Używam go jako rozszerzenia ekranu do laptopa. Udało mi się go rozpakować, podłączyć i zacząć pracować z drugim ekranem. Kilka rzeczy do odnotowania, jeśli zamawiasz z Wielkiej Brytanii. Szacowany czas przybycia to tylko kosztorys. Moja miała przyjechać w 24., a 30. Nie martw się, jeśli nie dotrze w spodziewanym terminie. Przybyło z EURO i US wtyczki, nie UK; ale ołów jest USB i miałem zapasowy UK USB wtyczki i to działa doskonale. Przybyło z wszystkimi tropami, których potrzebuję, by połączyć się z telefonem, laptopem i konsolą do gier. Jest bardzo cienki. Światło. Jest z magnetyczną obudową, pilotem, małą podstawką (chociaż może też używać przypadku do stania), i ma dźwięk. Nie mogłabym być szczęśliwsza z tym produktem i na pewno kupiłabym jeszcze raz dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Monitor działa bezproblemowo. Jeśli szukasz cienkiego monitora HDMI/USB FullHD z małą ramką, pracującego z adapterem mocy, niż jest to idealne rozwiązanie. Dostawa trwała 6 dni roboczych od złożenia zamówienia (na stronie jest napisane 24h wysyłka 2-4 dni roboczych na dostawę). Wady: * Nie ufaj cenom Banggood. Pobierają dodatkowe opłaty za ubezpieczenie (nawet gdy podają „darmową wysyłkę"). * Otrzymanie faktury, którą mogę przedstawić w mojej firmie, nie było łatwym zadaniem. BTW, to co dostajesz to nie faktura VAT. * W przeciwieństwie do obrazu, pokrywa nie wygina się, aby zapewnić wsparcie. Zamiast tego jest mała podstawka (nie jest bardzo stabilna, ale działa). Zobacz załączone zdjęcie. * Jest dołączony pilot, ale jest bezużyteczny. Nie znalazłem żadnych informacji o tym, jaki rodzaj baterii akceptuje. Ani obudowa, a nie tak zwany podręcznik użytkownika. * Dołączony zasilacz jest amerykański z adapterem. Jeśli intensywnie podróżujesz do USA, może to być dobre dla ciebie, ale dla większości z nas to sprawia, że adapter jest mniej stabilny. * Kabel HDMI jest tak sztywny, że dotykanie kabla może spowodować upadek monitora, gdy zostanie umieszczony na jego malutkiej podstawce. Zalety: * Niskie koszty. * Monitor ma dobrą jakość obrazu. * Dźwięk jest OK. * Wydaje się solidny. * To jedyny 13'3 calowy monitor na rynku, który pasuje do mojego telepromptera (ma bardzo szczupłą ramkę na górze i po bokach). * Dobrej jakości dla pieniędzy. Gdyby podstawka była tak szeroka jak sam monitor, kabel HDMI bardziej elastyczny, a także adapter UE, zdecydowanie polecam ten monitor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Świetny monitor, przerósł moje oczekiwania. Podłączyłem go do komórki i zamieniłem w laptopa z trybem Dex. Banggood spakował się bardzo dobrze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jestem pod wrażeniem tego monitora. Idealne do biura. Masz wystarczająco dużo miejsca na biurku, wystarczy podłączyć go przez usb-c i działa. Dobra rzecz jest taka, że można go zabrać ze sobą, kiedy chcesz grać w domu znajomych z PS4. W instrukcji jest również przykład połączenia przełącznika przez usb-c, który muszę jeszcze spróbować. Podsumowując, idealny monitor na każdą okazję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Polecam górę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Apesar de não ser um topo de gama, é excelente para qualquer setup minimamente portátil eu uso para ser ecrã de consolas dos género PS3 e Xbox 360 e é excelente. Entrega muito rápida recebi o pacote em menos de 48h depois da confirmação de pagamento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Matowy wyświetlacz IPS FHD HDR. Jakość ekranu jest bardzo dobra, dobre materiały. Jeśli podłączysz się do telefonu przez USB-C, możesz użyć tylko jednego kabla. Będzie zasilany baterią telefoniczną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 813
    • Ft72 352
    • Ft6 256
    • Ft9 542
    • Ft2 768
    • Ft10 157
    • Ft6 155
    • Ft9 234
    • Ft21 549
    • Ft3 722
    • Ft67 734
    • Ft46 181
    • Ft33 865
    • Ft89 286
    • Ft92 365
    • Ft44 642
    • Ft55 418
    • Ft5 231