Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Świetny produkt i serwis! Doskonały ekran z dobrą grzywką! Działa z opcją Samsung dex. Dobrze zapakowane! Świetny produkt i serwis! Doskonałe płótno z dobrym wykończeniem! Pracuje z Samsung Dex. Bardzo dobrze zapakowane. Polecam płacić za ubezpieczenie, jak kasjer jest duży i byłem obciążony 168 reali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Uwielbiam ten przedmiot. Mam tylko małe miejsce do pracy, a to zajmuje ledwie mało miejsca. Używam go jako rozszerzenia ekranu do laptopa. Udało mi się go rozpakować, podłączyć i zacząć pracować z drugim ekranem. Kilka rzeczy do odnotowania, jeśli zamawiasz z Wielkiej Brytanii. Szacowany czas przybycia to tylko kosztorys. Moja miała przyjechać w 24., a 30. Nie martw się, jeśli nie dotrze w spodziewanym terminie. Przybyło z EURO i US wtyczki, nie UK; ale ołów jest USB i miałem zapasowy UK USB wtyczki i to działa doskonale. Przybyło z wszystkimi tropami, których potrzebuję, by połączyć się z telefonem, laptopem i konsolą do gier. Jest bardzo cienki. Światło. Jest z magnetyczną obudową, pilotem, małą podstawką (chociaż może też używać przypadku do stania), i ma dźwięk. Nie mogłabym być szczęśliwsza z tym produktem i na pewno kupiłabym jeszcze raz dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Monitor działa bezproblemowo. Jeśli szukasz cienkiego monitora HDMI/USB FullHD z małą ramką, pracującego z adapterem mocy, niż jest to idealne rozwiązanie. Dostawa trwała 6 dni roboczych od złożenia zamówienia (na stronie jest napisane 24h wysyłka 2-4 dni roboczych na dostawę). Wady: * Nie ufaj cenom Banggood. Pobierają dodatkowe opłaty za ubezpieczenie (nawet gdy podają „darmową wysyłkę"). * Otrzymanie faktury, którą mogę przedstawić w mojej firmie, nie było łatwym zadaniem. BTW, to co dostajesz to nie faktura VAT. * W przeciwieństwie do obrazu, pokrywa nie wygina się, aby zapewnić wsparcie. Zamiast tego jest mała podstawka (nie jest bardzo stabilna, ale działa). Zobacz załączone zdjęcie. * Jest dołączony pilot, ale jest bezużyteczny. Nie znalazłem żadnych informacji o tym, jaki rodzaj baterii akceptuje. Ani obudowa, a nie tak zwany podręcznik użytkownika. * Dołączony zasilacz jest amerykański z adapterem. Jeśli intensywnie podróżujesz do USA, może to być dobre dla ciebie, ale dla większości z nas to sprawia, że adapter jest mniej stabilny. * Kabel HDMI jest tak sztywny, że dotykanie kabla może spowodować upadek monitora, gdy zostanie umieszczony na jego malutkiej podstawce. Zalety: * Niskie koszty. * Monitor ma dobrą jakość obrazu. * Dźwięk jest OK. * Wydaje się solidny. * To jedyny 13'3 calowy monitor na rynku, który pasuje do mojego telepromptera (ma bardzo szczupłą ramkę na górze i po bokach). * Dobrej jakości dla pieniędzy. Gdyby podstawka była tak szeroka jak sam monitor, kabel HDMI bardziej elastyczny, a także adapter UE, zdecydowanie polecam ten monitor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Świetny monitor, przerósł moje oczekiwania. Podłączyłem go do komórki i zamieniłem w laptopa z trybem Dex. Banggood spakował się bardzo dobrze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Jestem pod wrażeniem tego monitora. Idealne do biura. Masz wystarczająco dużo miejsca na biurku, wystarczy podłączyć go przez usb-c i działa. Dobra rzecz jest taka, że można go zabrać ze sobą, kiedy chcesz grać w domu znajomych z PS4. W instrukcji jest również przykład połączenia przełącznika przez usb-c, który muszę jeszcze spróbować. Podsumowując, idealny monitor na każdą okazję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Polecam górę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Ładny ekran, używam go głównie jako drugiego ekranu na moim MacBookAir. Jedyną wadą jest to, że nie jestem w stanie zapisać jasności ekranu, więc za każdym razem, gdy go włączam, muszę się ponownie dostosować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Szybka wysyłka, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Apesar de não ser um topo de gama, é excelente para qualquer setup minimamente portátil eu uso para ser ecrã de consolas dos género PS3 e Xbox 360 e é excelente. Entrega muito rápida recebi o pacote em menos de 48h depois da confirmação de pagamento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft67 176
    • Ft70 229
    • Ft6 104
    • Ft13 433
    • Ft6 104
    • Ft9 768
    • Ft13 433
    • Ft6 715
    • Ft9 158
    • Ft20 151
    • Ft76 336
    • Ft137 408
    • Ft45 801
    • Ft131 301
    • Ft76 336
    • Ft73 283
    • Ft58 015
    • Ft4 577