Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(214)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(214)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2022

    The flameproof build material feels solid. It has matte finish all around and weights 386.5g (without cable and plug). Has eight schuko-type AC outlets with each one to feature 4 protections. In addition, there are four sturdy USB outputs (1 x Type-C and 3 x Type-A). At the back we find two special designed holes for mounting the surge protector horizontally or vertically on the wall. The on-off switch turns on-off the USB ports as well as the AC outlets. Next to the on-off switch are two discreet blue LEDs for power and ground indication. The three USB-A ports support a total of 3.1A output. In PD3.0, I measured a max output of 1.7A 11.8V for the USB-C port. According to my protocol detection test the supported output protocols for the Type-C port are: PD3.0 12V 20W, Samsung 5V/2A, Vivo Dual Flash 5V 9V 12V, Qualcomm QC2.0/3.0 5V 9V 12V, Samsung AFC 9V 12V, Huawei FCP 5V 9V and Huawei SCP 3.3-5.5V 25W. Sadly, none of its USB outputs supports Xiaomi's protocol, Mi turbo chage. You can check the screenshots for the Type-A output protocols. I also tested the AC outlets using high power consumption devices such as: large TV, 800W PC, steam iron, toaster and they worked without problems. The BW-PC2 surge protector has zero watt consumption in stand by mode.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    To działa swietnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Przyleciał z Francji wystarczająco szybko! .. Dobry dodatek. Przydatne do użytku domowego! ... Ma swoje małe problemy w portach ładowania... Ale nie używam ich do dobrych urządzeń... Używam albo fabrycznie, albo drogie... .. Dobra jakość wykonania i projektowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Jestem zadowolony z zamówienia! Polecam sklep!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Polepszyło się. Dobra jakość, ładnie zaprojektowany produkt. Mam nadzieję, że techniczna jest równie dobra! Co irytujące: Banggood wysyła produkt na mój adres, ale węgierski partner Packeta.hu wysyła produkt do punktu, który jest daleko ode mnie, musisz podróżować i chodzić dużo! Nie rozumiem dlaczego? Mam 68 lat i ograniczoną mobilność. Przybyłem. Dobra jakość, pięknie zaprojektowany produkt. Mam nadzieję, że jest równie dobry technicznie! Co irytujące: Banggood wysyła produkt na mój adres, ale węgierski partner Packeta.hu wysyła produkt do punktu odbioru, który jest daleko ode mnie, jest dużo podróży i chodzenia! Nie rozumiem dlaczego. Jestem 68-letnią inwalidą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    jó minőségű, a leírásnak megfelelő. a bekapcsoló gomb kicsit gyengének tűnik első látásra, de jól működik. a dugaljak elhelyezése jó. a bekapcsoló gomb feliratkozása nem teljesen egyértelmű számomra, de szerencsére csak ritkán kell kapcsolni. a hátuljára felkerült két rögzítési pont ami lehetővé teszi hogy függőleges vagy vízszintes irányban is lehessen falra, szekrény oldalára, asztal hátuljára, stb. rögzíteni, így takarítás közben nem kell kerülgetni. a nyolc dugalj szinte mindenre elég, főleg hogy van rajta több USB csatlakozó is, ami kiváltja a telefon töltőt, így az nem foglal el külön aljzatot. a gyorstöltő funkció működik Poco X3 NFC készülékkel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Od dawna szukam tylu uroczych przedłużaczy. Trochę negatywne, przycisk przełącznika się poluzował. Ale skoro nie używam tyle, to go wypuszczę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Szybka wysyłka. czas wysyłki na Węgry 15 dni. W zestawie działający kod śledzący. Paczka dotarła w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$17.09
    • US$44.99
    • US$24.99
    • US$4.93
    • US$23.99
    • US$17.09
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$44.99