Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2021

    Dostarczone bardzo szybko, w ciągu 11 dni, usługa dostawy działa dobrze w sezonie! Podobał mi się przedłużacz, bezwonny plastik. Minimalistyczny design, bardzo kompaktowy (3 Gniazda wzdłuż obrysu obudowy i na górze znajdują się gniazda: 2 USB i jedno Typ C) Brak wystających klawiszy (gniazda USB włącza się poprzez naciśnięcie przycisku). Kabel przedłużający zasilania jest gruby, jest bardzo dobry! Porady dla producenta - sprawić, aby przewód zasilający był dłuższy o 50 cm, jest również pewność, że będzie on w stanie wytrzymać zadeklarowane obciążenie 2500 watów. Będę wykorzystywać, jeśli pojawią się problemy, napiszę dodatkowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobrze, klip bezpieczeństwa mówi, że to szybkie ładowanie telefonu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    normalus paskirstytojas. nepasakyciau kad super kokybė, pagal kainą galėtų būti geresnis. plastikas pigokas, mygtukas jungiasi grubiai ne taip kai šiuolaikiškuose lengvai.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Polecany sprzedawca 10 gwiazdek. Bardzo szybka wysyłka i absolutnie idealna dostawa.Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobry i ergonomiczny design. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Wysłano go bardzo szybko. Towary są wysokiej jakości. Wszystko działa, szybkie ładowanie jest obecne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo wygodne dla ładowarek telefonicznych, gdzie przestrzeń pionowa jest ograniczona, wyjścia USB są świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Dobra jakość i dobra materila, jak wszyscy z BlitzWolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$15.00
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$16.09
    • US$22.99
    • US$11.54
    • US$59.99
    • US$15.00
    • US$28.86
    • US$32.17
    • US$23.99
    • US$15.00
    • US$17.24
    • US$17.31
    • US$36.95
    • US$44.99
    • US$13.85